Møt pollensesongen med åpne vinduer

.

Våren er her, og med våren kommer også pollen. Er du allergisk mot pollen kan du gjøre denne tiden på året lettere for deg, ved å utstyre dine vinduer og dører med pollen-nett fra Luxaflex. Møt sesongen i et luftig hjem.

Enten du er plaget med allergi, eller er lei av det gule laget som legger seg på møblene om våren, finnes Poll-tex nettet for deg. Det er et finmaskert allergivennlig nett som stopper hele 97% av bjørkepollen, 100% av gresspollen og insekter. Nyt den friske luften om sommeren uten å bli forstyrret av ubudne gjester som insekter, eller søvnløse netter på grunn av pollenallergi. For du kan velg mellom et vanlig nett som holder edderkopper og insekter borte, eller Poll-tex nettet for deg som er allergiker.

Luxaflex insektnett fås til både dører og vinduer

De varme månedene er fantastiske, men med åpne dører og vinduer kommer myggen inn i om kvelden. Med insektnett holder du enkelt uønskede gjester ute. Insektnett og pollen-nett finnes i mange ulike modeller for både vinduer og dører. For vinduer finnes fast ramme, sidehengt ramme eller rullegardin og for dører finnes svingdør, plissédør og skyvedør.

Rullegardinen har et moderne design med kraftig kassett og sidekanaler. Vevet løper gjennom sidekanal som finnes i forskjellige varianter, avhengig av hvordan den skal monteres.

Nettet kan fås i rullegardin-modell

Insektnett i svingdør er en smart dørløsning der du enkelt skyver opp døren for hånd eller med foten. For å stenge igjen døren finnes magneter som er skjulte i sidelisten.

Smarte løsninger med Luxaflex insektnett

Med insektnetts- løsninger fra Luxaflex behøver du ikke uroe deg for ubudne gjester i form av insekter og edderkopper. Uansett hvilken type vindu eller dør du har - så finnes det en modell som passer. Trenger du hjelp med å finne ut hva som passer hjemme hos deg, ta kontakt med din nærmeste Fargerike-butikk.