Plisségardiner

.

Plisségardiner er svært fleksible og gjør at du kan tilpasse lysinnslippet etter behov. Det finnes løsninger for alle typer vinduer, noe som gjør at de kan brukes både i skråvindu, takvindu og trekantvindu.

Top down/bottom up-funksjonen gjør at du også kan trekke gardinen ned og slippe inn lyset fra toppen – og på denne måten hindre innsyn uten å stenge alt lys ute. De stilrene plisségardinene gir deg utallige muligheter – bruk ulike tettheter i vevene for å få akkurat den stemningen du ønsker.

Plisségardiner kan brukes både i skråvindu, takvindu og trekantvindu

Unike uttrykk som passer enhver stil. Kolleksjonen inneholder en mengde av fargerike stoffer, forskjellige tettheter og spennende grafiske mønstre. Her er det noe for enhver smak og ethvert hjem.

Det finnes løsninger for alle typer vinduer

Det finnes løsninger for alle typer vinduer

Plisségardiner kan tilpasses ethvert vindu, også takvinduer.

De stilrene plisségardinene gir deg utallige muligheter

Et barnesikkert hjem er viktig, med det unike LiteRise-systemet kan du unnvære betjeningssnorer. Plisségardinen kan også motorbetjenes, og er et opplagt valg i høytsittende vinduer. Kjedetrekk eller snortrekk er også å få, om du ønsker det.

Morsomme løsninger med solskjerming

Et barnesikkert hjem er viktig, med det unike LiteRise-systemet kan du unnvære betjeningssnorer

Vev med ekstra fordeler, og spesielle egenskaper. Topa Plus har en bakside som er belagt med et tynt lag perlemor, slik at vevet reflekrerer sol og varme, samtidig som den er fukt og støvavvisende. DustBlock er en smussavvisende behandling som gjør vevet spesielt motstandsdyktig og frastøter seg støvnn og oljebaserte væsker - det gjør den meget egnet i rom som kjøkken og stue. Overflatebehandlingen gjør at de holder seg flotte i lang tid.

Plisségardiner er svært fleksible og gjør at du kan tilpasse lysinnslippet etter behov

Tips! Kombinerer du Plisségardinen med Duette, har du den perfekte gardinen. Et transparent plissévev og en mørkleggende Duette-vev, fungerer perfekt om dagen for å skjerme for innsyn, og slipper allikevel lys inn i rommet. Duette-vevet mørklegger rommet om natten, og isolerer samtidig ved vinduet om det skulle være kaldt.

Luxaflex