Persienner til alle rom

.

Persienner passer godt i alle slags rom, og er en fleksibel og effektiv måte å skjerme for sollys på. Du kan velge mellom alle regnbuens farger, flere forskjellige modeller og lamellbredder, og om de loddrette snorene skal matche persiennen eller skape en spennende fargekontrast. Du kan til og med få flere farger i én og samme persienne!

Velg fra alt mellom diskré vakre design, til rustikke og rå overflater. Persiennekolleksjonen tilbyr vakker lysstyring med fantastisk utvalg av moteriktige farger og nytenkende og eksklusive design, som forvandler ethvert vindu - til en stil som er din helt egen. Fleksible auminiumslameller som ikke mister sin formen, er Luxaflex sitt kjennetegn på kvalitet. Velg mellom fem lamellbredder, på den måten får du en unik persienneløsning - uansett vindusstørrelse.

Persienner

LiteRise betjeningsmuligheter. Med snorløse LiteRise betjening kan du heve og senke persiennen med et enkelt grep. Smart og enkelt utseende, og gir en økt sikkerhet for små barn.

LiteRise

Top Down/Bottom up-modellen tilbyr det mest allsidige betjeningssystemet for styring av lys og innsyn. Kjør persiennen ned fra toppen eller opp fra bunnen, og plasser lamellene akkurat der hvor behovet for skjerming er. En vriknapp på overlisten vinkler lamellene slik at du får akkurat så mye utsikt du ønsker.

Top Down - Bottom up

De eksklusive designene i Couture-kolleksjonen gjenoppfinner det tradisjonelle bildet av persiennen med sofistikert design som inviterer til berøring, og som skaper en unik stil i vinduet.

Couture

Elisse kombinerer det eksklusive designet med den praktiske funksjonaliteten fra en persienne. Det slanke designet byr på fargekoordinerte lameller i bunnlisten, treklokkene og vristangen – og skaper et elegant utseende i dine vinduer. Velg mellom lamellbredder på 50 eller 70 mm, og skap din egen personlige persienne med det store utvalget av dekorative tekstilbånd.

Elisse

Det smarte Megaview-systemet lukkes som en tradisjonell persienne, men gir langt bedre utsikt og lar deg regulere lysinnslippet med enda større presisjon. Ønsker du å doble utsikten din, kan persiennen MegaView være et alternativ. MegaView kan betjenes med vristang, kjede eller motor.

Mega View

Luxaflex