Pedro's - en minibar i grønne, gylne og rosa toner

.

I mai 2018 åpnet Pedro's lille portugisiske spise- og vinbar i Hegdehaugen. Fargerike hjalp Pedro å skape et unikt rom på snaue 50 kvadratmeter der paletten i grønt, rosa og gylne toner tas opp i detaljer så vel som store flater og de mange ulike materialene.

Et rosa treskilt slår an tonen før du kommer inn: Pedro's tiny wine bar – cafe og eatery. Soft openings.

Et rosa skilt utenfor Pedro's, ønsker velkommen

- Jeg ville skape et hang-out-place med enkel mat og veldig god vin – med kvalitet i musikken, vinen, maten og de som jobber her, noe nytt og upretensiøst, forteller Pedro Caiado.

Bardisken, hjertet i lokalet

Over bardisken henger glassene i et stativ dekket med fargede stoffstykker som et lappeteppe. Fargerike rariteter fra loppemarked pynter hyllene. En lys trevegg gjentar de lys tremøblene, og skaper et rom som også gir gjestene innblikk i hva som foregår bak disken, hjertet i lokalet.

Vinglass henger i stativ over bardisken

En grønnlig marmorplate fanger opp alt det grønne i rommet, og er en lekker farge mot alle de rødlige tonene i lokalet. Hole design står bak interiøret sammen med Fargerike.

Rosa flislagt bardisk, og røde krakker med skinnseter på

De mørke rosa flisene på bardisken tar opp igjen fargene på stol- og krakkeben. Detaljene er på plass, og helheten er lekker.

Bardisk kledd med rosa fliser, i front en bok liggende på en barkrakk

Lyserosa og dempete grønne vegger mot metall og lyst tre. Bildene på veggene viser trær sett nedenfra, nesten svevende, signert Espen Tollefsen. En enkel gull-list løper langs de grønnmalte veggene som har fått fargen Mynte FR1155, og røffe lyspærer henger nakent ned med gulldetaljer.

Grønnmalte vegger, bord og stoler i sittegrupper

Gylne setetrekk mot rosa, og burgunderrøde felter i en sofa som igjen tar opp igjen alle fargene i rommet. Den nydelige varme terracottafargen på veggen, er malt i Lucca FR2501. Setetrekkene er sydd i tekstilet Ambra Vindfall fra Pagunette. Nakne lys satt opp i tomme vinflasker skaper spennende detaljer. 

Sittegruppe med rosa og burgunder trekk, mot rosa vegger

Vakre dekorelementer og hjemmesnekrede detaljer

En glassklokke med to fugler. En gammel hjulvisp er montert på en hylle som et helt naturlig dekorelement. En porselensklovn troner mellom vinglassene. Sofistikert design og enkle hjemmesnekrede detaljer. Her er det bare å titte rundt, og du vil oppdage mange morsomme detaljer.

Glassklokke med to fugler, et vinglass med en sommerlig blomst i front

Betongtak og et elegant stukkaturhjørne med en bue, minner om en syd-europeisk hovedstad. En lys trehylle henger som en bro rett under taket, fylt opp med bøker, er en av mange artige detaljer. De lyse grønne gardinene i tung velour er sydd i tekstilet Casamance fra Green Apple. Taket har fått røffe teatralske sorte lyskastere, og serviset i grønn og hvit-lasert keramikk, skaper et organisk, røft og enkelt uttrykk.

Dekket bord med servise, og bokhylle oppunder taket

Pedro's vinbar er laget for folk på morgningen som tar en kopp kaffe på vei til jobb, for lunsjgjester og et glass vin på dagen, og for en sen kveld med lys på bordet. Her er det en tid for alle. 

Vinflasker og vinglass står på disken