Gi nytt liv til kjedelige vegger - med vegglister

.

Lister er ikke bare for gulv og tak. Blir de satt i ruter slik at de danner «kassetter» på veggene, skjer det noe spennende. Veggene får en dybde, noe som gir rommet en ny dimensjon.

Har du et rom med kjedelige vegger som gjerne skulle vært gjort noe med, kan vegglister gi deg en mulighet til å dekorere veggene og skape et helt nytt uttrykk.

Rask og enkel fornyelse

Vegglister er en enkel og rask måte å fornye rommet på. Uttrykket du ønsker er helt opp til deg selv. Her kan du velge mellom brede og smale lister, med eller uten profiler. Grove rustikke matte planker, eller finpussede blankmalte, her er det bare fantasien som stopper deg. Kanskje du ønsker dype lister, slik at du kan sette små pynteting inni rutene? Små detaljer kan nemlig gjøre noe stort i rommet. 

Grønn vegg med grønne vegglister. Bord med mange glassvaser, pute på gulvet.

Ved å sette opp lister skapes en flott dybde i veggen som er veldig dekorativ i seg selv, men det blir enda mer gøy å henge opp bilder på en annerledes og ny måte.

Grønn vegg med lister, bilderammer på vegg, grå stol og bord pyntet med blomster

Det lille ekstra til rommet

Det er ikke så mye som skal til. Noen lister og litt maling så er mye gjort, og de kjedelige veggene har fått nytt liv. Dette er spennende, for det gir så mange muligheter til å skape et personlig interiør som ingen andre har maken til. Gjør det som passer hjemme hos deg. Små eller store ruter, eller kanskje skrå! Skal listene ha samme farge som veggen, eller en annen nyanse? Vi har malt med fargen Jonsok FR1470, fra fargekartet Årets Farge 2019, en vakker, dyp og sprek farge som passer de fleste stiler.

Grønn vegg med grønne vegglister. Sort krakk med pynteputer i front.

  • Vegg malt i Jonsok FR1470
  • Bord, lampe og linpute fra Light & Living
  • Pute med blomster Matt fra Clarke & Clarke, Borge
  • Stolen er privat eid