Når rosa møter grønn

.

Skal du tilføre noe spennende på interiørfronten i år, kan rosa og grønt være et alternativ. En noe uvanlig kombinasjon, men når rosa møter grønn skjer det noe magisk. Du verden så flotte de er sammen!

Rosa sammen med grønt har blitt en hit! Kanskje fordi det er en fargekombinasjon som faktisk er helt naturlig. Vi ser det bugner av disse fargene blant annet i blomsterverdenen. Det er så enkelt, så vakkert, og så naturlig – så naturlig at vi har tatt de med oss inn i våre hjem.

Naturens egne farger

Fargekombinasjon med harmoni

Rosa og grønn er en harmonisk fargekombinasjon å ha rundt seg. Dette er komplementærfarger, det vil si farger som står overfor hverandre i fargesirkelen, som har evnen til å fremheve hverandre. Denne stuen er malt med Blonde FR1360, og fargen har fått selskap av lette grønne gardiner som setter prikken over i'en i interiøret.

Blonde FR1360

Se opp!

Hva med å gi taket et løft, ved å dekorere med et blomstrete tapet i rosa og grønt? En litt uvanlig, men veldig kul fargekombinasjon. Dette rommet er malt med fargen Perle FR1152. Har du rosa vegger kan du enkelt tilføre det grønne via noen frodige planter i rommet. Grønn er selve livets farge og gir oss assosiasjoner til den sunne og frodige naturen, noe vi gjerne tar med oss inn. 

Grønne planter gjør interiøret spennende

Skap balanse

Det er viktig å la kun èn av fargene regjere, for å unngå at helhetsinntrykket blir slitsomt. I dette soverommet er rosa den dominerende fargen, med innslag av det grønne som skaper en fin kontrast og balanse.

La en av fargene bestemme

Rosa er helt fantastisk sammen med grønt. Du kan enkelt skape denne fargekombinasjonen med litt interiørmaling, tapet, planter eller tekstiler.

Få stilen, med litt maling og tapet

En oase på veggen

La veggene prydes av elegante blomster i pastellfarger. Med tapetet fra kolleksjonen Jaipur fra Borge, kan du forvandle et hvilket som helst rom til en herlig og fargerik oase i rosa og grønt – nå er det trendy med farger.

Jaipur fra Borge

Gjør rommet behagelig å være i

Den romantiske fargen rosa gir oss en beroligende og dempet luksus, og sammen med det grønne som gir ro, balanse og trygghet – skapes en behagelig atmosfære i rommet. Her kan du lene deg tilbake og sveve på en rosa sky – med en anelse dæsj grønt i sikte.

Behagelig med rosa og grønt