Mørke gulvtrender

.

Flere og flere velger mørke gulv. Det er tøft og urbant, og passer perfekt hvis du ønsker en stram og elegant stil. Et mørkt gulv gjør rommet både innbydende, lunt, og gir deg et spennende utgangspunkt for resten av interiøret.

Enten det er trendy og solide gulv i parkett eller laminat, praktisk vinyl, eller innbydende tepper har de en ting til felles; de er mørkere. For trenden viser at fargene har endret seg, fra de lyse gulvene beveger vi oss nå over i mørkere varianter.

Eksklusivt inntrykk med mørke gulv

Mørke gulv tilfører karakter og personlighet til interiøret ved at det skaper en dybde og intensitet. Laminatgulvet Impressive Ultra i fargen Classic Oak Brown er et godt eksempel på det, et gulv som passer like godt på et soverom som i en stue. Med riktig lys skaper du et innbydende og trendy rom, uten at det vil oppleves for mørkt.

Quick-Step Impressive Ultra laminat - Classic Oak Brown

Gammelt design i ny og moderne drakt

Det klassiske rutemønsteret fra 1950-tallet står høyt på manges ønskeliste, og denne mørke parketten som heter Noble, i fargen Wasa Eik, vil sette prikken over i-en i ethvert rom. Mønsterbildets dynamikk med ulike ruter gir en dramatisk vakker effekt når lyset faller inn i rommet fra ulike vinkler, og det mørke gulvet gir en eksklusiv og moderne følelse. Superlekkert, med massevis av historie og eleganse, som vil kle både gamle hus og nye moderne leiligheter.

Noble parkett - Wasa eik

La gulvet vise hvem du er

Dagens trender på gulv er veldig spennende. Muligheten for et personlig uttrykk er stor! Ønsk gjestene inn, med et gulv i gangen som ønsker velkommen. Mørke gulv er tøft og trendy, og skaper et eksklusivt uttrykk. 

Mørke gulvtrender

Våg å være vågal

Det er ikke lenger bare veggene som får mørkere nyanser, mange har fått øynene opp for at gulvet også kan være dristigere. Mørke gulv er lekkert, og gjør et rom spennende og elegant. Fra rødlige bruntoner til de kalde sorte fargene, kan du skape et rom som legges merke til. Vinylgulvet Texstyle finnes i utrolig mange forskjellige lekre design, også de mørke.

Texstyle vinyl - Authentic Chocolate

Skap stilfulle rom med et mørkere gulv, for det er ingen hemmelighet at et sort gulv løfter ethvert rom. La deg inspirere, og våge å ta sjansen. Moskus 12, laminatgulv i Svart Eik.

Moskus 12 - Svart Eik