Mønstermiks på gulvet

.

Vakkert og variert med mønstermiks på parketten! Skap spennende uttrykk med forskjellige mønster på gulvet.

I 2001 ble det eiketrapp og trestavs eikeparkett. Lekkert da, men tiden endrer seg. Så når dette gulvet skulle byttes til den mer tidsriktige parketten Ådnøy, var trappen fin for seg selv og gulvet fint for seg. Men ikke sammen! Resultatet ble da å gjøre en spennende vri ved å blande forskjellige parkettmønster. 

To forskjellige parkettmønster på gulv og trapp

Ved å velge den hollandske parketten Noble fra Tarkett i gangen så fikk begge nytt liv, og ikke minst hørte de plutselig sammen; i en mønstermiks på gulvet. Ytterdøren er i fargen Egghvit FR2010, og veggene er malt i fargen Perfekt Hvit FR1400; en hvitfarge som skaper et rent og vakkert uttrykk.

Gang med parkettgulv, hvite vegger og et bord med blomster

Moderne miks

På parketten Noble pryder de klassiske rutene fra 1950-tallet, i den lyse fargevarianten som heter Scandinavia Eik – men på en moderne måte som passer dagens interiørtrender. Selv om gulvene er forskjellige skapes det nå et helhetlig og vakkert blikkfang, og det hele henger sammen i en herlig miks med mønster. Rekkverket er malt med Egghvit FR2010 og veggfargen er malt med Perfekt Hvit FR1400, disse skaper en myk overgang til hverandre, samtidig som de harmonerer godt med mønstermiksen på gulvet.

Gulv i gang med to forskjellige mønster. Bord pyntet med blomster, og en veske på gulvet

Mønster er spennende, og det inntar nå våre hjem for fullt både på tapeter og tekstiler – og gulvet får også oppmerksomhet med dekorative mønster.