Lun stemning med kunstgress

.

Med kunstgress har du alltid nyklippet gress på terrassen eller balkongen, og kan bruke tiden din til andre ting enn hagestell. Det er mykt og godt å gå på, og skaper en lunere uteplass.

Kunstgress i dag har et fantastisk naturlig utseende. Det gir deg den gode følelsen av ekte gress når det gjelder både utseende og å gå på. Kunstgress kan brukes på terrasser hvis man vil ha en ekte gressfølelse under beina, eller du kan klippe det til som et salongteppe til bruk under sittegruppen ute, for å skape en lun stemning.

Mykt gress med naturlig utseende

Ingen hagestell

Gresset er perfekt for de som ikke har tid til hagestell og er et suverent alternativ på terrassegulvet. Det er dekorativt, mykt og godt å gå på, og det beste av alt – du slipper å klippe eller vanne det!

Gresset skaper en lun atmosfære

Kunstgress kommer i forskjellige grønntoner og kvaliteter, og er svært naturtro. Dette kan du enkelt legge selv. Og når du først har gjort det, kan du nyte resten av utesesongen uten å tenke på vedlikehold.

Mykt og meget naturtro gress

Skap din egen oase som gir deg den gode sommerfølelsen

Gresset som er grønt hele året. Du behøver ikke vente på at det skal gro seg fint når våren kommer. Nå kan du tråkke i det grønne gresset akkurat når du selv vil. Nyt den lyse årstiden med nyslått plen på uteplassen, hele sommeren!

Nyt sommeren, uten å tenke på hagearbeid