Lamellgardiner - perfekt til store vinduer

.

Lamellgardiner passer perfekt til store vinduer og gir et elegant og moderne uttrykk. De stilrene loddrette lamellene gjør det enkelt å regulere lysinnslipp.

Skjerm for lyset med stilrene linjer. Med flere bredder og et stort utvalg av farger og strukturer å velge mellom, kan du kan skape akkurat den stilen du ønsker.

Lamellgardiner er flotte i store vinduer og gir med de loddrette linjene en perfekt balanse mellom lysinnfall og skjerming. Når lamellene er åpne slippes det lys inn i rommet, men samtidig holdes nysgjerrige blikk ute.

Skjerm for lyset med stilrene linjer

Du kan velge en enkel og brukervennlig betjeningsstang, som både drar og trekker lamellene frem og tilbake – dette er en trygg løsning for hjem med små barn. Har du mange vinduer kan en motorisert løsning med fjernkontroll eller veggkontakt være et komfortabelt valg.

Når lamellene er åpne slippes det lys inn i rommet

Lamellgardiner kan enkelt tilpasses skrå vinduer, så alle rom kan prydes av de loddrette stilrene linjene.

Alle rom kan prydes av de loddrette stilrene linjene

I kolleksjonen finner du et stort utvalg av mønstre, strukturer og transparens. Alt fra florlette og gjennomsiktige vev, til helt tette vev. Du får en perfekt balanse mellom lys og ditt privatliv. Ønsker du et enkelt uttrykk, kan du få loddene innsydd i gardinen – da henger de fritt uten kjedesnor.

. Ønsker du et enkelt uttrykk, kan du få loddene innsydd i gardinen

I kolleksjonen finner du et stort utvalg av mønstre, strukturer og transparens

Luxaflex