Jakten på årets farge 2019!

.

Årets Farge 2019 nærmer seg, og vi gleder oss til å vise dere. Det har vært mange kandidater å velge mellom, men alle kan ikke vinne. Jute FR1458 er en av kandidatene som ikke nådde helt opp, men fortsatt en aktuell farge i interiøret. Bare se hvor flott den er!

Jute FR1458 var en av kandidatene som ikke kom videre under kåringen av årets farge 2019, men den er så flott at vi vil vise den frem allikevel, før vi 7. november kårer årets farge vi har gått videre med, som har utviklet seg til 12 nye farger.

I harmoni med naturen

Den varme fargen omfavner deg med en gang du kommer inn i rommet, en flott velkomst av en nydelig nyanse hentet rett fra naturen. I kombinasjon med naturmaterialer som lin skapes et rom som føles behagelig og naturlig å være i. Tekstiler med vakre blomstertrykk, samt nyplukkede blomster setter prikken over i'en. Bunnfargen i maleriet på veggen er også malt i Jute FR1458, samme farge som veggen, og skaper en spennende effekt i rommet.

Soverom malt i Jute FR1458

Tekstilene i soverommet; beige linputer sydd av Cairo 683717, gule puter er av velour (Velutto 945453), og blomstret lin, benyttet som teppe på sengen; Dusa 929915. Fra Pagunette.

Det er ikke lett å velge årets farge, med alle mulighetene vi har og alle fargene som springer ut og er til stede rundt oss. Noen farger er klare og tydelige, andre er sarte og flyktige. Og selv om Jute FR1458 ikke blir årets farge fortjener den absolutt litt oppmerksomhet. Sammen med sorte detaljer løftes fargen frem og stråler ut sin eleganse. (Den sorte gulvlampen, vasene, gult teppe og puff er fra Light&Living. Gul lin (Cairo 683711, bredde 291 cm!) er benyttet som sengeteppe, og til puter, fra Pagunette).

Gult soverom

 

Gode farger i gode rom

Et soverom skal være et rom man slapper godt av i, og da er det viktig med de gode fargene som oss gi ro i sjela. Jute FR1458 er et godt og behagelig valg, og passer like godt i alle rom i huset. Men ikke glem gulvet! Gulvet er faktisk noe av det første du legger merke til når du kommer inn i et rom. Et vakkert gulv skapet et vakkert rom. I dette soverommet ligger det nydelige laminatgulvet Moskus 12 med enstavsoverflater, i fargen Sølvskjær, et gulv som passer perfekt sammen med Jute FR1458 i fargetonene.

Laminatgulv

Gardiner som går fra tak til gulv skaper en luksuriøs stil og øker romfølelsen, samtidig som de demper romklangen. Gardinene er sydd av gul satin (Alette 919711), foret med beige lin (Cairo 683717). Den tynne gardinen med broderte «bomber» heter Charlie, alt fra Pagunette.

Vindu med gule satingardiner