Varm modernisme med tekstiler fra England og Skottland

.

Fargesatt i naturlige valører fra planteriket, innredet i en stilren, skandinavisk stil med kontinentale, og glamorøse innspill. I alle rom er det naturen som råder, med hvit eik på gulvene og beiset panel. Velkommen til fjells!

Som en fin og tydelig kontrast, er karmer, dører og tak malt i en brukket hvitfarge, Bomull FR2065. Dette reflekterer lyset videre inn i rommene, og binder de forskjellige flatene sammen. Ytterdøren ønsker velkommen i fargen Sommernatt FR1347.

Gang

(Farget skinnfell fra Fargerike, og dørmatte fra InHouse)

Med utsikt som denne, ønsker man mest mulig utsyn. Gardinene er derfor valgt bort, til fordel for fargede plisségardiner fra Luxaflex som siler lyset samtidig som det skjermer både for UV-stråler og innsyn.

Vinduer med plisségardiner

Skotske aner og proporsjonal innredning

Møblér langs kneveggene med senger og oppbevaring på hjul. En liten barnestol gjør at takhøyden ser større ut, samtidig som den fungerer som nattbord. Gode overflater, stoffer og materialer med blomstermønster og velkjente skotske ruter i pledd skaper den rette hyttestemningen.

TIPS! Lyse tak løfter rommet visuelt, på samme måte som gulvflaten virker større.

Soverom med skråtak

(Pledd og puter fra Green Apple)

Pledd, sengetøy og utvalgte tekstiler har fått være med fra en tidligere bolig i England. Nydelige mønster og overflater i perfekt harmoni, virker nesten litt kjent fra filmer fra gamle steinhus og grønne sletter. Voksen, proper og posh.

Soverom med tekstiler

(Blomstrete liftgardin fra Green Apple, Sengeteppe og puter fra Pagunette)

Husets hjerte!

En kjøkkenkrok som denne, men utsikt til både familie og vidde, må rett og slett ha innvirkning på lykkeskalaen! Tenk å sitte i armkroken her, eller ta seg en liten lur mens lammegryta putrer på ovnen. 

Kjøkkenkrok med liggeplass

(Sengeteppe fra Pagunette, Puter fra Green Apple, og gardiner fra Luxaflex)

Hyttas gjennomgående bruk av materialer i tak, vegger og gulv, gir et fantastisk utgangspunkt. Fargene er balanserte og avslappende med base i det brune og svakt grønne. Her kan du style i alt fra engelsk og posh landsbystil, skotske ruter og lune overflater – til minimalistisk og moderne. 

Lekre myke stoler rundt spisebordet gir hytta et varmt, vennlig og personlig preg.

Kjøkken

(Pendellampe fra EBB & FLOW, Duk fra Thibaut/Green Apple, Treboller og glassvaser fra Light & Living, og møbler fra Holmøy Møbler Åsgårdstrand)

Veggene er beiset med Interiørbeis i fargen Stølsbrun, og taket har fått en lysere tone med hvit Interiørbeis, sammen skaper dette en lett og lun stil.

Kjøkkeninnredning

Det lekre, hvite eikegulvet er vakkert som et eventyr, og det gjenspeiles i navnet; Saga Midgard. Pledd og puter fra Designers Guild og Pagunette, skaper en koselig og innbydende hyttestue til lange kvelder. Plisségardinene fra Luxaflex skjermer mot både sol og innsyn.

Hyttestue

(Teppe Bambus er fra InHouse, og lysestake og lampe fra Light & Living)

Ønsker du mer hytteinspirasjon? Kom innom en av våre Fargerike-butikker og få med deg vårt nye hyttemagasin.

Fotograf: Sveinung Bråthen
Stylist: Christine Hærra