Gulv til uterommet

.

Et pent, enkelt og vedlikeholdsfritt gulv til ditt uterom! Bruk flisene til å friske opp balkongen eller som nytt gulv i garasjen.

Bergo XL er praktiske gulvplater som egner seg perfekt til terrassen, verandaen og balkongen. Bergo gulv er ment for deg som setter pris på et pent kvalitetsgulv du kan legge selv.

Bergo, pent, enkelt og vedlikeholdsfritt gul til ditt uterom

Noe av det mest unike med Bergo gulv er at du enkelt kan legge gulvet selv, og det kreves ingen form for spesialverktøy.

Gulvet legges enkelt uten verktøy

De klikkes sammen med en gummiklubbe, og kan enkelt kuttes dersom du trenger å tilpasse dem. Husk å få med deg kant- og hjørnelister; de gir en pen avslutning til gulvet.

Vedlikeholdsfritt gulv på uteplassen

Et gulv med mange muligheter

Foruten terrassen, verandaen og balkongen, egner gulvene seg godt til eksempelvis kjellere, hobbyrom, boden, lageret, vaskerom, ved svømmebasseng og til garasjen. Bergo har et låsesystem med innebygget ekspansjons kompensasjon, noe som gjør det lett å montere på gulvet i et rom hvor temperaturen varierer.

Bergo gulvfliser for hjemmemiljøer løser problemer med fukt under gulvet i kjelleren eller vaskerommet. Platene tåler høy trykkbelastning, så her kan du trygt parkere bilen.

Bergo, pent, enkelt og vedlikeholdsfritt gul til ditt uterom

Enkel montering

Noe av det mest unike med Bergo gulv er at du enkelt kan legge gulvet selv, og det kreves ingen form for spesialverktøy. De klikkes sammen med en gummiklubbe, og kan enkelt kuttes dersom du trenger å tilpasse dem. Husk å få med deg kant- og hjørnelister, de gir en pen avslutning til gulvet.

Minimum vedlikehold

Gulvet er i prinsippet vedlikeholdsfritt, men som med alle andre gulv så må det naturligvis rengjøres fra tid til annen. Det kan du enkelt gjøre med en støvsuger eller ved å vaske med vann. Gulvet kan legges både inne og ute, og tåler å ligge ute i all slags vær. Det drenerer godt bort vann, slik at overflaten alltid er tørr og fuktfri.

  • Lett å installere - ingen spiker, skruer eller lim
  • Tilpasser seg på undergulvet
  • Tørr og fuktfri
  • Ergonomisk og stille, kan håndtere høye punktlaster og er behagelig å gå på
  • Bevegelig
  • Et ikke fuktabsorberende produkt
  • Vedlikeholdsfritt