Gulv til soverommet

.

Ikke spør om lov, gjør akkurat som du føler for i husets mest vågale rom!

Gå for følelsen av velvære. Både når det gjelder materialer og farger. Med inspirasjon både fra det europeiske kontinent og amerikanske filmer gir vi deg myke tepper, varme farger og store sengegavler. Og blir du lei eller savner noe, kan du selvfølgelig velge parkett eller et av de mange laminatgulvene våre.

En deilig myk følelse med vegg-til-veggteppe

Bamboo gir en lun atmosfære og er supert til gulvet på soverommet. Tepper har flere gode egenskaper til soverommet, det demper lys, binder støv og ikke minst gir det en deilig myk følelse. Og det beste av alt, det er veldig bra for astmatikere, da dette er antibakterielt. Sunt for både foreldre og barn.

Vegg til vegg teppe på soverom

Gulvet kan også males

Her har vi malt med Baronesse Gulv i fargen Cheek FR2512 som gir en hjemmekoselig følelse. De fleste gulv kan males. Er du usikker, spør i din lokale Fargerike-butikk.

Soveromsgulv malt med Baronesse Cheek FR2512

Mykt å gå på, og lett å holde rent

Texline er av typen vinyl på rull, med den unike tekstilbaksiden som gjør den myk å gå på. Gulvet er meget slitesterkt, varig, og gir optimal komfort - samtidig som det er lunt, behagelig og lett å holde rent.

Blått soverom med linoleumsgulv

Skap hotellfølelsen

Et soverom med vegg-til-vegg teppe gir deg følelsen av luksus, som du opplever når du kommer inn på et hotelværelse. Teppet er utrolig mykt og komfortabelt, uten å gå utover styrken. Teppet holder seg flott i lang tid.

Gulvteppe på soverom

Med stillhet i fokus

Med dette gulvet står komfort og stillhet i høysete. En klikkvinyl med myk overflate og lyddempende egenskaper som gir minimalt med støy i rommet. Perfekt til soverommet.

Klikkvinyl med lyddemping på soverom