Grått & Fargerikt

.

For at grå vegger skal bli sofistikerte, elegante og nøytrale, trenger de å omgi seg med andre farger. Tenk hvilke farger som gjør deg glad, og kan være med på å skape det uttrykket du ønsker. Skal det være elegant, rampete, retro, minimalistisk, maskulint eller feminint?

Grått er en populær farge som kan være maskulin eller feminin, dominerende eller nøytral, sart eller sterk. Denne farge har mange personligheter, og er både raffinert, elegant og røff. Det kanskje mest spesielle er imidlertid evnen som grått har til å fremheve fargene rundt seg. Sett farge på rommet, ved å ta inn fargerikt interiør. Bare se hvor lekker Morgenstund FR1130 blir sammen med andre farger.

Sett farge på rommet ved å ta inn fargerikt inetriør

Grått kan være en utfordrende farge å innrede med, ettersom enkelte nyanser av grått faktisk kan gjøre at du føler deg litt tyngre til sinns, tiltaksløs og likegyldig. Heldigvis trengs kun noen enkle grep for å få et godt resultat. Akkurat som hvitt trenger grått andre farger for å fungere. Dette kan enkelt gjøres ved å innrede med fargede elementer som puter, gardiner, pledd og annet interiør. En rosa sofa kan være et utrolig spennende valg i kombinasjon med grått. Det samme kan en dus blå være.

Pynt opp i rommet med farget interiør

En rosa sofa kan være et utrolig spennende valg

Hvis veggene dine er grå, bør det ikke være andre grå ting i rommet, heller ikke gulvet. Da vil fargen bli for dominerende. Den blir negativ og utmattende i stedet for nøytral. Når grått er hovedfargen, finnes det utallige muligheter for de andre elementene i rommet. Innred gjerne med fargerike møbler for å få en god balanse mot de grå veggene.

Innred gjerne med fargerike møbler for å få en god balanse mot de grå veggene

Hvilken stil ønsker du? Skal det være elegant, rampete, retro, minimalistisk, maskulint eller feminint?

grått fremhever fargene rundt seg

Grått fremhever fargene rundt seg

 

En fargepalett inneholder ofte 7-9 forskjellige farger. Det betyr ikke at du skal bruke 7-9 forskjellige sterke farger, men at du kan leke med forskjellige nyanser, kanskje noen duse andre litt sterkere. Din lokale fargeekspert kan hjelpe deg med å finne den perfekte fargepaletten.

Lag din egen fargepalett til din stue

Fargerikt sammen med grått