Parkett i hvit eik

.

Etter flere tiår med 3 stav eikeparkett eller mørke tregulv som merbau eller dampet bøk har pendelen svingt over mot lysere gulv. Trehvite og brede eikegulv er en av våre absolutt favoritter om dagen. Men det er ikke dermed sagt at vi alle får like gulv - det er masse spennende å velge i.

Parkett er laget av rent tre som eldes med verdighet, lunt og godt. Dens naturlige overflate og glød er noe vi nordmenn elsker. Treets ekthet med alt fra årringer, kvist og struktur vi kjenner når vi går barbent. For mange er dette det beste med å bevege seg rundt hjemme. Det ekte og naturlige.

Storhaug er en av våre bestselgere hvor vi har hentet frem det beste fra det tradisjonelle treet til de brede moderne bordene. Dens matte overflate tåler mye aktivitet og liv. Det er miks sortering som betyr at du får et vakkert fargespill. En kameleon liker vi å kalle den. Den passer likeså godt til sterke klare farger som rolige og kjølige. 

Parkett lys eik Storhaug er Fargerikes bestselger

Ådnøy har en harmonisk overflate. Den har en helhetlig fargeflyt og lite kvister, noe som gir gulvet en sømløs stilsikkerhet. På grunn av sin vakre glød kan du trygt bruke dette gulvet til både lyse og sterke farger. For å gi rommet litt mer karakter kan du fint ha møbler med detaljer i mørkt tre. 

Parkett Ådnøy lys eik fra Årets gulv Fargerike

Landås er et av våre mest tradisjonelle gulv. I trestav eik passer den godt inn i et hvert hjem. I tillegg til den tradisjonelle eikeoverflaten har vi utviklet tre andre valører for et mer tidsriktig preg. Her finner du både hvite og grå overflater for et klassisk og varig resultat. 

Parkett Landås er Fargerikes mest tradisjonelle gulv

Lyefjell er et gulv med sjel. Dens rustikke overflate i hardvoks gir bordene et unikt preg. Den er vakker og elegant og med naturen som sjefsdesigner har vi lykkes med å skape et gulv med en patina som vil gi deg glede år etter år. Enten du velger grå eik eller tonet eik. 

Parkett Lyefjell grå eik er et gulv med sjel

Atelier Eleganse er vårt aller mest sofistikert og elegante gulv. Bordenes bredde og den delikate overflaten gir en følelse av dempet luksus som en ikke finner maken til. Plankene er 22mm tykke og overflaten innsatt med hardvoks. Gulvet finnes i tradisjonell eikefarge og champagnetonet eik.

Parkett Atelier Elegance eik champagne fra Fargerike Årets gulv