Gi rommet energi - med Soloppgang FR1453

.

Denne energiske fargen Soloppgang FR1453 var langt oppe blant finalistene til å bli Årets Farge 2019, men heller ikke denne nådde helt opp. La oss ta en titt på den, for dette gir energi til en lang mørk vinter!

Soloppgang FR1453 er en varm og energisk gultone som frisker opp interiøret. Et rom med mye aktivitet tåler mer energiske og sterke farger enn rom vi søker ro i. Men dette er en super farge å bruke på detaljer, om du syns det blir for mye å male hele rommet gult.

Gul farge på vegg, stol med blomster i front

Soloppgang FR1453 er en kjempehot farge, men nådde allikevel ikke helt til topps under kåringen av årets farge 2019. Den flotte gulfargen kan piffe opp ethvert rom, og absolutt verdt å ta en nærmere titt på.

Vitamin i rommet

Soloppgang FR1453 er intens, men gir til gjengjeld masse glede og varme til rommet. Du vil føle deg glad og energisk i gule rom, og dine gjester vil føle seg velkommen og glade til sinns. Farger er som vitaminer, og Soloppgang FR1453 gir oss varme, glede og energi. En perfekt farge i en gang, som gir alle en hyggelig og varm velkomst.

Gul stue med interiør i gylne toner, solspeil på veggen

 

Vi trenger gult

Den solgule tonen er en farge vi trenger i de mørke vintermånedene, den kvikker opp og gir oss energi. Hva med å male taket på gjestetoalettet? Prøv da vel, kanskje du vil oppleve at solen skinner og humøret stiger. Er du glad i gult er det ingen grunn til å holde fargen tilbake. Gult er faktisk kult!

TIPS: Gult er komplementærfargen til blått, noe som betyr at gult og blått fremhever hverandre, og sammen gir de rommet et lekkert preg. Les mer om komplementære farger her.

Gule vegger, vase med røde, gule og orange blomster, i front

Les mer om jakten på årets farge, og fargene Jute FR1458 og Greige FR1424, som heller ikke nådde til toppen under kåringen av årets farge 2019.

7. november 2019 avslører vi hvem som blir årets farge 2019, og vi gleder oss til å vise dere!