geometriske mønstre tapet

Geometriske mønstre

Geometriske mønstre er veldig gøy! Det gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet. Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer.

Tidløs

Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer. Denne tapeten har en nøytral farge kombinert med mørkt interiør som gir en moderne stil. Tapeten er fra kolleksjonen New Walls fra Storeys.

Tapet
tapet trekanter beige

Ton-i-ton

Så enkelt, men absolutt vakkert. Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene. Denne lekre tapeten har kombinasjoner av duse to-i-ton farger i et nydelig geometrisk mønster. Her har vi lekt litt med et matchende bilde på veggen.

Tapet
tapet geometriske mønstre

Dyp rød

Elsker denne dype rød tapeten med et stilrent og moderne geometrisk mønster. En luksuriøs utgave av den gamle mursteinen på veggen.

murstein mønster

Retro

Dette er kul retro! Geometriske mønster på veggene løser opp stemningen i rommet. En lekker tapet med varme farger, ta frem interiøret som er stilrent og klassisk til denne tapeten.

tapet kontor

Eklektisk

Skap en unik og eklektisk atmosfære med en unik tapet som er sofistikert og luksuriøs.

geometrisk tapet

Blå eleganse

En tapet med blå eleganse kombinert med et metallisk mønster som gjør veggen mer levende. Ta fargen igjen i små interiørelementer som gir en tilhørighet i tapeten.

Tapet
metallic mønster blå