Rosa stol foran vegg med geometriske mønstre

Geometriske mønstre

Geometriske mønstre er veldig gøy! Det gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet.

Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer. Med det vakre tapetet Saffiano fra Storeys, skaper du tøft blikkfang i rommet. Tidløst og vakkert. Kom innom en av våre Fargerike-butikker og se hele tapetkolleksjonen. Syns du det er vanskelig å finne den rette tapeten til ditt rom? Vi kommer gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk.

Tapeter i gull og sølv

Så enkelt, men absolutt vakkert. Tapetet Diamonds passer inn i de fleste interiørstiler og skaper et spennende uttrykk. Designet fås i fire sarte fargekombinasjoner med skimrende striper i gull eller sølv. Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene.

Rosa stol og bord foran vegg med geometriske mønstre

Skog tapet

Ta skogens vakre natur inn. Tapetet Pine med furuer er et rolig mønster med trær som passer perfekt i både stue, og soverom - ja, egentlig alle rom! Det vakre skog-designet fås også på lys bakgrunn i duse sarte toner til lysere interiør. Et vakkert innslag i hjemmet.

Tapet med skog

Stjernehimmel tapet

Ingenting er vel mer beroligende enn vår vakre stjernehimmel og skogens ro. Ta den friske natten med inn på soverommet, stuen eller ungdomsrommet, og skap ro og harmoni med tapetet Nordic Night. Dette er et digitaltrykt tapet som kan mål tilpasses. Motivet er til sammen 360 cm bredt og 265 cm høyt og leveres fordelt over åtte 45 cm brede ruller. Hvis veggen din er større enn det, kan mønstret gjentas til ønsket høyde og bredde.

Mørk tapet med stjernehimmel

Marmor tapet

Myke buer i gull mot en lysegrå marmorert bakgrunn skaper en liten magi i rommet. Det eksklusive tapetet Arch har et lekent og vakkert design som skaper lekre og eksklusive rom. Den tidløse bergarten, sammen med gull – skaper definitivt noe spesielt i interiøret.

Tapet med marmor

Triangular tapet

Tapetet Triangular har et spennende og levende geometrisk mønster som kvikker opp og gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet. Mønsteret oppleves helst forskjellig på avstand og på nært hold, noe som gjør at det egner seg like godt på både større og mindre flater. Vakre fargenyanser og gull er smeltet sammen til et livlig tapet som skaper personlige hjem.

Tapet med triangler

Betongaktig tapet

Det moderne designet i tapetet Graphic Wall egner seg godt til fondvegg. Et mønster i vakre fargenyanser brer seg utover veggen, som ligner på betong i bakgrunn. Trendy, sprekt, og ikke minst et blikkfang i rommet. Vakre fargekombinasjoner i nyanser av blått, grått og rust. Tapetet fås også i en grå variant.

Tapet med betong-aktig utseende

Minimalistisk tapet

Ønsker du deg nye vakre vegger på for eksempel kjøkkenet, er tapetet Petal et godt alternativ. Et rolig og svalt tapet med minimalistiske kronblader som skaper den enkle og moderne stilen i rommet. Petal fås i fire ulike fargekombinasjoner.

Stol og rundt bord foran minimalistisk tapet

Geometrisk tapet

Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer. Med det vakre tapetet Saffiano fra Storeys, skaper du tøft blikkfang i rommet. Tidløst og vakkert.

Grønn stol og lite, rundt bord foran tapet med geometrisk mønster

Retroinspirert tapet

Dette er kul retro! Geometriske mønster på veggene løser opp stemningen i rommet. Dette retroinspirerte tapetet fra Allegro fra Borge, skaper en herlig atmosfære i rommet, for du føler at du har sett det før, ikke sant? Tapetet kommer i flere vakre fargekombinasjoner.

Retro tapet, stol og bord

Dus retro inspirert tapet

Denne lyse varianten kan enkelt kombineres med duse eller sterke farger. Her har du mange muligheter. Spill på kontrastene og lek deg med farger.

Marmorbord foran dus retro tapet

Tapet i rødt

Tøff og moderne tapet i rødt, på mørk bakgrunn. Rødt kan være pågående og farlig, men også avdempet og trygt. Velg det som passer deg og ditt lynne. Men tøft, det er det! Favourite Twist, Borge.

Sort stol og rød kommode foran tapet med rødt mønster på sort bakgrunn

Elegant grafisk tapet

Dette er vakkert, utfordrende og spennende. Elegante grafiske design som skaper en stilfull atmosfære i pastell, som forandrer ethvert rom til en morsom og gjestfri plass. Tapetet er fra kolleksjonen Titanium fra Storeys.

Grå sofa foran tapet med geografisk mønster

Hexagonmønster tapet

Den er tøft, den er stilfull, og den er trendy. Her får du hexagonmønster med en touch av retro, dette tapetet har alt! Her kan du kan skape den stilen og uttrykket du selv ønsker. Four Seasons fra Storeys.

Grå stol foran tapet med hexagon-mønster