10 måter å bruke geometrisk mønster i interiøret

.

Tilfør spenning i hjemmet med et lekkert og tidsriktig mønster.

Geometriske mønstre er i vinden som aldri før, og det finnes utallige måter å hente de frem og skape et moderne uttrykk i interiøret. Vi gir deg 10 tips til hvordan du kan bruke ditt favorittmønster.

Fresh opp sofaputene. Å bytte putetrekk på pynteputene i sofaen er en enkel og rask måte å endre stil og uttrykk på i stuen. Flere forskjellige geometriske mønstre fungerer flott sammen så lenge bunnfargen er omtrent lik. Bland gjerne det geometriske med botaniske mønstre, men da med samme fargelikhet for å få et spennende interiør. Miks og match puter og pledd, og skap en gøyal mønstermiks. Les mer om mønstermiksing her.

Skap en spennende mønstermiks

Skap et blikkfang med gardiner. Her finnes et stort utvalg av trendy geometriske mønstre å velge i, alt fra det lyse lette til det mørke - i alle tenkelige geometriske mønstre som kan passe deg og din stil. Denne stilige gardinen fra kolleksjonen Lusso, er en av vårnyhetene fra Borge.

Stilig geometri pynter vinduene

Nytt liv til møblene. Trekk om de gamle stolene i et tekstil med geometrisk mønster. Det blir utrolig flott, og stolene får nytt liv i en generasjon til. Denne stolen er trukket med tekstil fra kolleksjonen Lusso fra Borge. Og legg merke til de mathende gardinene!

Nytt liv med nye tekstiler

Lag ditt eget mønster. Har du litt maling, en malerulle og maskeringstape, kan du skape ditt eget geometriske design rett på veggen. Akkurat slik du selv ønsker med dine favorittfarger. Det er enkelt, det er fort gjort, og det beste av alt - ingen andre har maken!

Skap ditt eget design rett på veggen

Nytt rom på en dag. Med tapet kan du skape et helt nytt drømmerom, og det bare på en dag. Geometriske mønstre på veggene gir rommet dybde og et moderne preg. Sesongens tapettrender inneholder mange spennende design. Tapetet Kwai fra Borge er et godt eksempel på et spennende mønster.

Spennende mønster skaper spennende rom

Gulvet er en flate som kler mønster. Det er en stor flate i rommet som også bør dekoreres på sin måte, og her kan man hente opp farger fra for eksempel kjøkkeninnredningen eller veggene. Mønstergulvene er tilbake og har blitt supertrendy igjen. Et rom med et slikt gulv som dette fra Tarkett, blir aldri kjedelig.

Dekorer gulvet med et flott mønster

Hold solen ute. Skjerm deg for den varme solen om sommeren, og minimer innsyn i mørketiden. Luxaflex Twist solskjerming er å få i mange farger og moderne design som vil passe inn i ethvert hjem uansett stil og farger du har fra før. Her med et geometrisk design.

Skjerm for solen med moderne design

De små tingene i hverdagen. Ønsker du ikke å gjøre så mye ut av det, kan du enkelt hente inn det geometriske uttrykket i form av noen nye kopper, skåler, vaser eller fat.

De små tingene i hverdagen

Høyt henger de, og flotte er de. Geometriske former som henger i luften i stilrent design. Skap et luftig uttrykk med en moderne lampe fra Light & Living.

Lysende geometri i taket

Den siste brikken i rommet. Så enkelt og så fort gjort. Tepper gir en lun stemning, demper akustikken og samler møblene i soner. Har du ensfargede vegger og møbler, kan du med stort hell legge et geometrisk kunstverk under bordet. Resultatet blir fantastisk.

Pynt opp gulvet med mønster