Et fristed i hagen

.

Skap din egen oase i hagen, til late sommerdager og lange lune sommerkvelder.

Lysthus er populært i Norge, og det kan lages i mange varianter. Det er et perfekt sted å samles for hyggelige sammenkomster, grillkvelder, eller bare sette seg godt til rette i sofaen med en god bok og en is i handa.

Det varkre uterommet

Lysthuset gir oss den gode sommerstemningen, og innbyr til late sommerdager og lange lune sommerkvelder. Disse tekstilene i taket fra Sanderson (Garden Plan 226309) gir et sommerlig og luftig preg i sommerstuen.

Sommerhage i grønne tekstiler

En herlig frisk mix

En sommerstue er et deilig sted å være, du får den gode følelsen av å være ute. Myke deilige tekstiler i naturens egne farger gjør følelsen av å være ute, enda større. Lag en herlig mix med krukker, planter og tekstiler i forskjellige mønster. Disse utemøblene fra Ikea er malt i fargen Furu FR1409.

Utemøblene er malt i fargen Furu FR1409

Utemøblene er malt i fargen Furu FR1409

Uteplassen bugner av røffe krukker med blomster og urter, som er med på å skape den deilige avslappende sommerfølelsen. Et supert sted å lage din egen lille kjøkkenhage.

Et fristed i hagen kan du lage selv med tekstiler og krukker

 

Miks og match med tekstiler

Lette tekstiler i taket som skjermer for solens sterkeste stråler, men bevarer lyset og gir det hele et lett og luftig preg. Sol eller skygge, det velger du selv. Tekstilene i taket, med eføy-mønster er fra Sanderson, den heter Hedera (224336) og er fra Sanderson.

Lysthus som bugner av planter og tekstiler

Lag din egen drømmeplass i et lysthus

Det lune hjørnet

Sofakroken er fylt opp med puter i en frisk blanding av grønt og litt blått. Dette er en grønn oase i hagen som har blitt et avslappende fristed for sjela. På gulvet er det lagt Bergo XL, det er praktiske gulvplater som egner seg perfekt til terrassen, verandaen og balkongen. Et gulv som tåler å ligge ute i all slags vær. Puter fra Sanderson.

Fyll opp sommerstua med puter i friske farger