Fremhev naturens strukturer med interiørbeis.

.

Vi nordmenn elsker panel! Ikke bare på hytta, men også hjemme. Det tradisjonelle materialet gir en god struktur og overflate som minner oss om naturen ute.

For de fleste er det selve gleden over å se mønsteret og strukturen i treet som gjelder. Det vil si at det er helt uaktuelt å bruke heldekkende maling. Det som ofte skjer da, er at man etter noen år sitter igjen med et gulnet panel som krever mye oppmerksomhet - i negativ forstand. Vi i Fargerike pleier derfor å anbefale bruk av beis eller en panelfornyer.

Gang med interiørbeis på veggene

Døren med skinne er malt i fargen som heter F-16 FR1469. Veggene er beiset med Tyrilin Interiørbeis, i fargen Stellaris FR1601, en ny beisfarge til Årets Farge 2019. En dus og deilig grønntone som som skaper et naturlig interiør, helt av seg selv. (Puten er fra Broste og hattene er privat eid.)

Beiset vegg

La naturen omfavne hjemmet

Listene må ikke være hvite. Det er veldig delikat med taklister malt i samme farge som veggen. En "visker ut" taket og får nesten følelsen av å være i en liten hytte – med himmelen som eneste tak.

Beiset vegger og hvitt tak.

Etter 10 år med gråtoner ser vi mer og mer farge. Det er en forsiktig start, nettopp som fargen vi har utviklet til Årets Farge 2019: Stellaris FR1601. Til denne stilen er det et must å ha naturelementer med inn. Som her, i form av en vakker kvist. Så enkelt, og veldig lite som skal til.

Beiset vegger, gummistøvler og kvist på gulvet

Ikke glem gulvet!

Gulvet omtales ofte som den femte veggen rommet, men noen ganger kan den bli litt glemt i oppussingen. Dette er en stor flate å ta hensyn til om man ønsker helhet i interiøret. Malte gulv er i vinden igjen, og vi applauderer dette! Det er flott å se at gamle tradisjoner holdes levende. Gulvet som er malt i fargen Lavakull FR1131, skaper en vakker, lett og luftig atmosfære sammen med de beisede veggene i denne gangen.

Hvitmalt gulv