Fargerik sommerfest

.

Ta med deg interiøret ut! Når kveldene blir lange og milde er det deilig å flytte rommene ut på terrassen.

Med nøytrale farger som utgangspunkt kan du variere stiluttrykket med fargesterke blomster, krukker, puter og duker. Papirvimpler og servietter er rimelig og effektfull dekor når du skal invitere til festligheter – tepper og ryer gjør seg også godt ute på terrassen. Bruk fantasien og spill på alle fargene som møter deg når du åpner døren ut til hagen!

Mix og match servise for en personlig stil

Forskjellige fargenyanser og mønstre gjør det spennende. Lag morsomme bordkort, det meste kan brukes – her har vi brukt en fargelamell.

Bruk fantasien og lag bordkort av nesten hva som helst

Tapet og stoffrester blir en vakker girlander, lim dem på en snor og la dem vaie i vinden.

Lag din egen dekor til en fargerik sommerfest

Bruk interiørelementer ute

Da får du et personlig og fint uterom. Elementer i samme fargeskala blir friskt og fint. Ta med deg noen fargerike pledd til sene kvelder, i tilfelle det skulle bli kjølig. Tenn lys i lykter når det mørkner, og stemningen blir magisk.

Dekk på i uterommet og nyt sommeren

Effektiv solskjerming

Blir det varmt i vinterhagen om sommeren, og iskaldt om vinteren? Ta kontakt med oss for gode tips og råd. Med Luxaflex solskjerming kan du kontrollere temperaturen hele året.

Kontroller temperaturen hele året med Luxaflex solskjerming

Ikke planlegg for mye

Alt behøver ikke være så perfekt, senk skuldrene og ta det du finner i skuffer og skap, plukk noen blomster og sett i en gammel vase. Det blir garantert hyggelig uansett. Samle venner og familie og nyt sommerkvelden, for sommeren er kort!

Pynt uterommet til sommerfest