Årets Farge 2020 Wadi

Elegant varme

Ønsker du en elegant og myk stil med varme farger som øker lysten til å tilbringe mer tid i ditt hjem. Vi har satt sammen en elegant fargekombinasjon med varme farger kombinert med noen kulørte detaljer som løfter rommet.

Stue

Fargen Wadi er myk, elegant og danner en lekker bakgrunn i stuen. Wadi har en varm undertone som er perfekt med naturlig interiør og varme farger på tekstiler. Når veggfargen er rolig og dus kan du innrede med fargesterke tekstiler som løftes frem av veggfargen.
nude farge

Fargepalett

Når du skal pusse opp flere rom et det lurt å sette opp en oversikt med fargene du ønsker å kombinere. Sett fargene sammen ved hjelp av bilder på mobil eller fargelameller, skap et visuelt bilde over prosjektet ditt. Her har vi fokusert på hovedfarger på stue og soverom med tilhørende farger til mindre rom eller detaljer. Du kan bestille fargeprøver å teste fargen på veggen for å være helt sikker.
fargekombinasjon

Kjøkken

Fargen Serengeti passer godt til et moderne og stilrent kjøkken. For å skape en helhetlig fargepalett kan det være trygt å velge rolig og lyse farger til de store flatene. Skap heller en leken og fargerik effekt med kulørte farger på detaljer, lister, dører eller mindre rom. Husk at tekstiler, gardiner og teppe har en stor påvirkning på fargesettingen i rommet.
lyse farger

Gang

Gyllen og varm. Fargen gir deg akkurat det perfekte bakteppe for ro, hygge og hvile. Denne fargen er en god kombinasjon med Wadi i gang eller tilhørende rom.
Fargekart
Årets Farge 2020 Elvesand

Soverom

Vi ser stadig flere kulørte farger i trendbildet på veggfarger med også på detaljer i rommet. Soverommet er et sted hvor kulørte farger får sin plass, vi har valgt fargen Myriade. En elegant brunfarge som er, lekker i kombinasjon med kobber og gulldetaljer.
mørk stuefarge

Detaljer

Bruk kulørte farger på detaljer i rommet, her har vi malt benken i fargen Magi som en god kontrast til veggfargen Wadi. Begge er varme fargen, men har forskjellig kulørthet.
farger stue