Få det fint ute

.

Det er vår, sommeren er rett rundt hjørnet, og det er på tide å friske opp uterommet. På terrassen eller balkongen kan man tillate seg å leke mer, og skifte uttrykk fra år til år med nye farger på møblene og tekstilene. Tiden er inne, for å være ute! Vi gir deg noen tips til hvordan du kan friske opp uterommet.

Ta med deg interiøret ut

Når kveldene blir lange og milde er det deilig å flytte rommene ut på terrassen. Med harmoniske nyanser får du en uteplass hvor du kan nyte både tidlige morgener og sene kvelder. Med tidløse farger, gulvteppe beregnet til utebruk, og deilige puter å lene seg på, trenger du ikke å tenke på annet enn hvilken bok du skal lese. 

Med uteteppe skaper du en lun stue på terrassen

Se hvor lett det er å gjøre uterommet personlig med rutete terrassegulv.

Vis din stil og personlighet

Med blomster, puter, tepper og farger skaper du din egen stil. Skap en maritim, ren stil med blå striper og blomster. Mot en varm mursteinsvegg og rødlig stein på gulvet, får du en rustikk touch, fremfor romantisk design. Lysthuset i bakgrunnen får et forlenget rom utenfor med en enkel dagseng, et gammelt malt bord i fargen Fløyel FR1373, og en fluktstol. Noen nye tekstiler, og en malt solseng, mer skal ikke til!

Lag din egen oase med spreke farger

Sett farge på uterommet

Fargerike møbler skaper liv i hagen og på terrassen, og skaper et blikkfang. Frisk opp de gamle hagemøblene ved å male de i nye sommerlige farger. Malte du fluktstolen i fjor, er det ingenting i veien for å male den på nytt i år. Med litt maling eller spraylakk kan du få noen fargeklatter i hagen som piffer opp uterommet.

Gi nytt liv til gamle hagemøbler

Alt kan fornyes, slik fornyer du metall.

Dus og diskret

Myke tekstiler og forførende pasteller. Skap en dus og diskret terrasse med friske mønstre og farger i skjønn forening. Mal dine egne fuglekasser som pynter opp på veggen eller i et tre i hagen. Og med noen meter med nye tekstiler kan du lage et festdekket langbord med matchende puter. Bland dine favoritter til en herlig miks, og ønsk sommeren velkommen!

Bland dine favoritter til en herlig miks!

Pøs på med puter som gjør deg glad

Med nøytrale farger som utgangspunkt kan du variere stiluttrykket med fargesterke blomster, krukker, puter og duker. Bruk fantasien og lek med farger som gjør deg glad og får deg til å smile, det blir aldri feil. Les mer om hvordan du kan mikse og matche med puter her.

Det blir aldri kjedelig med glade farger

De små detaljene

Selv blomsterkrukker kan tilpasses ditt uterom med litt maling. Hent opp mønster og farger fra tekstiler, eller spill på alle fargene som møter deg når du åpner døren. De små detaljene gjør det spennende og ikke minst personlig. 

Alt kan fornyes med litt maling