Ett rom - 4 tepper

.

Med et nytt gulvteppe kan du få opplevelsen av et helt nytt rom. Tepper er ikke bare lekkert og trendy, de gir rommet en lun og varm følelse, og er med på å dempe romklangen.

Her har vi stylet samme rom med fire ulike tepper som på hvert sitt vis gir rommet en ny personlighet. Ønsker du en forandring i rommet, kan et gulvteppe bidra stort til å endre uttrykket. Det er ikke så mye som skal til, noen ganger – kun et teppe. Og vips så har du et nytt, hott uttrykk!

Naturlig med håndspunnet ull

Dette knudrete ullteppet Alpen i fargen Light Blue er håndvevd og i vendbar håndspunnet ull, teppet gir rommet en naturlig og kul skandinavisk følelse.

Gulvteppe Alpen fra InHouse Group

Gi rommet en lun følelse med et gulvteppe

Behagelig og lun atmosfære

Tepper er en av de store trendene nå. Gulvene har blitt en større del av interiøret enn før, det har blitt en flate som vi ønsker å utsmykke. Det er ikke bare dekorativt, det er også med på å bedre akustikken ved å dempe gjenklangen i rommet. Mange har åpne løsninger i sine hjem, og da er tepper ekstra fint, og en super måte å skape soner i rommet. Dette lyse strieteppet Mansfield blue/grey, i håndvevd og vendbar ullgarn fra InHouse Group, gjør derimot ikke så mye ut av seg, men skaper en behagelig og lun atmosfære i rommet.

Gulvteppe Mansfield fra InHouse Group

Klassisk og elegant

Vi bruker tepper for å skape en stemning i rommet. Det gir oss en følelse av noe eksklusivt samtidig som vi opplever rommet som lunere. Det finnes tepper for alle rom og stiler. Langlugget, kortlugget, mønstret, ensfargede, store, små og i alle kvaliteter. Felles for dem alle er at de gir rommet karakter og samler møblene i en gruppe, slik at det hele virker mer ryddig. Gulvteppet Kashan fra InHouse Group med sitt orientalske mønster gir et et klassisk og elegant preg i denne stuen.

Gulvteppe Kashan fra InHouse Group

Friskhet i Årets Farge

Et salongteppe er den siste brikken som setter prikken over i'en i rommet. Bare ved å legge et enkelt teppe på gulvet, løfter det rommet til nye høyder. Det blir vakkert og lunt og gir oss den myke og koselige stemningen. Teppet Ferdow er også fra InHouse group, det er en lavfloss-mix av ull og bambus i årets farge blå, og tilfører friskhet og karakter til rommet.

Gulvteppe Ferdow fra InHouse Group

Interiørartikler i dette rommet:

  • Vegger er malt i fargen Isroser FR1376
  • Oppslagstavle med hylle, speil, krukke med ansikt, vegghengt lysestake, rosa tallerkener, krukker med blå lokk, teracottapotte, krus og blomstervase fra Hay
  • Lyseblå og brune lakklys fra Herregård
  • Sofa, bord og hylle fra IKEA
  • Trelysestake og stor terracottapotte fra Muchi
  • Safaristol, blå velourstol, blå pute med knapper og rund velourputer fra Verket Interiør

Les mer om Årets Farge 2018, Blå!