Ett rom - tre stiler

.

Her har vi tatt for oss et rom som har tapetet Trellis som er et kjent og kjært design her i landet, og laget tre forskjellige stiler.

For å vise hvor forskjellig en tapet kan være har vi stylet i tre ulike stiler. Vi har brukt tapetet med den orange fargen Vitamin C FR1404 som er en av våre lekre farger fra Årets Farge 2015.

Det rustikke rommet

Tre er et materiale som har vært viktig i flere år nå og det finnes mye spennende å velge mellom. Her får de varme orangetonene fram gløden i det rustikke eikegulvet og rommet oppfattes som lunt og koselig. Fargene på knaggrekken og den tøffe gulvlisten binder det hele sammen og bildene med pressede blomster forsterker det naturlige uttrykket. Puten og det malte speilet i fargen Karri FR2508 føles nesten som gull mens lyktene og kurven tar opp det grafiske mønsteret i tapetet og skaper et helhetlig uttrykk.

Trellis tapet i det rustikke rommet med tørkede blomster

Trellis tapet i rustikk stil med knaggrekke og gul kurv

Trellis tapet og Karri FR2508 i rustikk rom

Det moderne rommet

Orange er en farge du blir glad av, den minner oss om pop-art og lek! Vi elsker det orange teppet som sender tankene til filmer fra 60-tallet der gjestene danser barbent på fest. Sterke farger på møblene gir rommet et ungdommelig preg og blåfargen Santorini FR2520 passer perfekt til trendy colour blocking. Rette kanter skaper en kontrast til den myke puten og gir rommet en moderne følelse.

Moderne stil med Trellis, Blå kommode og deilig gulvteppe

Trellis tapet fra Fargerike i moderne stil med Santorini FR2520

Tapetet Trellis i moderne stil med stor gul puff

Det romantiske rommet

Duse og nøytrale toner er fortsatt trendy, men hvorfor ikke piffe opp uttrykket litt? Bunnfargen i tapetet er hvit og tapetet spiller fint på lag med alle de myke fargene, blant annet gulvlistene i matchende farge. Lyse tresorter og delikate malte flater gir lett og feminint preg og mønsteret i kommoden kommer godt frem med fargen Støvete Lavendel FR1302.

Trellis fra Fargerike i romantisk miljø med FR1302

Romantisk med Trellis tapet og Støvete Lavendel FR1302

Romantisk med Trellis tapet og matchende gulvlister

Ett rom 3 stiler, fargelameller til stilene

Vi håper du har funnet inspirasjon i våre tre rom. Det er morsomt å prøve seg frem med både farger og mønster, start gjerne med et moodboard så får du samlet ideene dine.