Endre stil i gangen, med teppe

.

Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk og en unik mulighet til å skape din personlige stil. Vi har stylet samme gang med fire ulike tepper, se hvor forskjellig uttrykk rommet fikk.

Hver dag bruker vi gangen, rommet som ofte blir glemt fordi vi bare farer igjennom. Her er det full fart hele dagen med alle som skal til jobb, skole, barnehage, og hunden som vil både inn og ut. Vi liker jo å ha det fint rundt oss, også i det travleste rommet i huset. Vi syns gangen fortjener litt mer stas rundt seg, det er jo nettopp den som ønsker deg velkommen hjem hver dag!

Tepper kan brukes til så mangt; gjøre gulvkalde rom lune, skape soner, dempe akustikken i rommet, i tillegg til å skape din egen stil med farger og mønster. Med et teppe kan du enkelt bytte stil og fornye rommet på en rask og enkel måte. Bare se hvor forskjellige uttrykk denne gangen fikk, bare ved å bytte gulvteppet.

Varm velkomst med grønn vintage

Tenk deg følelsen av å komme hjem og få av seg skoene og sette beina på et lunt, varmt og grønt teppekledd gulv i en herlig miks av spennende ruter i forskjellige mønster. Det grønne teppet Amalfi i Årets Farge 2019 har et flott vintageuttrykk som skaper en lun og koselig velkomst i gangen.

Gang med grønt teppe, tapet med ildfluer, benk med puter

Å komme hjem til Elisabet, er som å gå inn i et mykt slør av noe sølvaktig og grått. Les om Elisabets grønne velkomst.

Smykk gangen med din favorittfarge

Bare ved å bytte farge på teppet, skapes en ny atmosfære. Det grønne teppet er byttet ut med akkurat samme teppe, men i blått. Den blå fargen skaper et kjøligere uttrykk, men gangen er like innbydende og det oser fortsatt en lun velkomst. Bruk den fargen du selv trives best med, for teppet skal være med på å understreke deg og ditt slik at du får din personlige stil.

Gang med blått teppe og mønstret tapet, sittebenk med puter

Rolig, enkelt og ensfarget

Ensfargede tepper i enkle design skaper et rolig og moderne inntrykk, og passer alle hjem uansett stil. Flossteppet Berber i fargen Blue/grey er ikke bare vakkert å se på, det gjør det lunt i gangen med sin myke overflate og er en drøm å gå på.

Gang med ensfarget teppe, tapet med ildfluer, benk med pynteputer

Dekor på gulvet

Fler og fler tør nå å bruke mer farger, og teppet Fiore med sine vakre blomster som ser ut som et akvarellmaleri, er et flott alternativ om man ønsker å kvikke opp med både farger og mønster. Det nydelige teppet i duse farger myker opp rommet og gir det karakter. Nesten som et maleri på gulvet!

Blomstret gulvteppe, tapet med ildfluer, sittebenk med pynteputer

Tapetet i denne gangen er fra kolleksjonen Four Seasons, fra Storeys. Vakre sommerlige ildfluer med et hint av gull, som svever gjennom rommet. Det er lov å drømme seg bort i en gang også!

Tepper er tilbake for fullt, og hos Fargerike finner du et stort utvalg av tepper. Finn din Fargerike-butikk.