En deilig oase midt i byen

.

Det hviler en lettere luksus over et sjøgrønt baderom. En fornemmelse av å være et helt annet sted og som får oss til å glemme hverdagen som hele tiden omslutter oss.

Den deilige grønne fargen gir en følelse av velvære, ro og avslapning. For mange er de grønne fargene symbolet på nettopp dette, på harmoni, mindfullness og tilstedeværelse.

Ditt eget spa

De hvite elementene i servanter, badekar og toalett gir en ren og deilig spafølelse. Sammen med nydelige grønne marmorfliser fra Ulfven, oppstår et lekkert bad som oser av velvære og wow-faktor!

Bad med grønne fliser, hvitt badekar, mørke fliser på vegger, og fargerike tekstiler

 

Dekadent og lekent

Ved å velge grønt på badet, skaper man seg nemlig en liten oase. Et sted man kan trekke seg tilbake, et sted for meditasjon og restitusjon. For det er ikke bare de blå-turkise fargene som gir oss en herlig SPA-følelse, grønne farger kan også få oss i denne gode sinnstilstanden.

Bad med grønne fliser, mørke fliser på vegger, og fargerike tekstiler

De friske fargene på håndklærne gir det hele et frodig løft, slik at det ikke gror sammen. Badekar, toalett og servant i hvitt, oser av renhet– noe vi virkelig ønsker oss i et bad. De rosa hånddukene bringer inn en liten touch av myk femininitet. 

Håndklær i gult og rosa, hengende på gullknagg

  • Håndklær, i rosafargen Renaissance Peony og gulfargen Surprime Chertreuse fra Pagunette.
  • Sort brett og morgenkåpe Nordicform
  • Grønne marmorfliser fra Ulfven
  • Sripete dusjforheng fra Pagunette