Elisabets grønne velkomst

.

Å komme hjem til Elisabet, er som å gå inn i et mykt slør av noe sølvaktig og grått.

Det er noe drømmende, nesten litt uskarpt, som møter oss innenfor dørene. Den sølvgrønne fargen på veggene skaper en disig patina og man får følelsen av ro, harmoni og balanse. Den sølvgrønne stilen som minner oss om naturen, skaper et tilbakelent uttrykk.

Trappegangen er malt i Ascott fra Jotun, en flott kombinasjon sammen med parkettgulvet Saga wideplank i fargen Old smoked white. Ryen fra Light & Living henter frem de lyse tonene i gangen.

Grønnmalt gang, med mørke detaljer som kommode, stol og ramme

Den myke og naturlige fargen fra veggene hentes opp igjen i tekstiler og pynteting, og finner tonen med de naturfargede ryene fra Light & Living på gulvet, og den tøffe taklampen i sort, også fra Light & Living)

Grønn gang malt med to forskjellige grønntoner

Grønt på grønt

Grønn kommer i mange nyanser, og hos Elisabet er både de dempede og de friske grønnfargene representert. Bakre vegg er malt i Green Leaf, mens de andre veggene i gangen er malt i Green Harmony – begge fra Jotun.

Gang malt i grønt, rye, kommode og flere matchende interiørdetaljer

For 2019 har Fargerike kåret grønt som Årets Farge! Fargen som gir oss ro, akkurat som naturen selv. En flott farge å bruke i gangen, det føles som om litt av naturen har blitt med hjem etter en turen ute.

Grønnmalt gang, brun kommode, lampe med grå skjerm

Vakre sølvgrønne strå i patinerte leirkrukker med friske gulgrønne blomster er plassert rundt omkring i huset. Dette skaper deilige avslappende blikkfang, uten at det blir rot.  Krukkene, skinnbenken og pute er fra Light & Living.

Leirkrukker med strå, på gulvet. Pyntepute på en skinnbenk

Gangen gir et førsteinntrykk av hvem det er som bor der, og et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Det er det første rommet som møter oss etter en lang dag på jobb, og ellers ønsker alle velkommen til huset. Da er det hyggelig å bli møtt av en fin gang som gjør deg glad!