Det sosiale blå rommet

.

Blått er en farge som er høyt elsket, og fargen som ikke krever så mye. Ta fargen med inn i det mest sosiale rommet i huset, og nyt den blå timen.

Fargen som lindrer og helbreder, men gir også energi i kraft av å dempe stress. Det handler om hva fargen gjør med oss og hva den representerer – og hvordan du kan bo og leve med Blått.  Blått er derfor en perfekt farge å ha i rommet hvor familien samles til hverdag og fest, hyggelige stunder i gode venners lag, leksehjelp, spill og andre aktiviteter vi gjør i fellesskap. I dette rommet har vi har malt veggene og bordet med fargen Bombay FR1378, hentet fra fargepaletten Himmelspeil i Årets Farge 2018

Bombay FR1378

Venner og et sosialt liv er viktig for oss mennesker, og vi inviterer mennesker hjem til oss, som vi slipper inn i den intime sonen et hjem er. En arena som gir oss en mulighet til å fortelle omverdenen, i sterkere grad om hvem vi er, hva vi står for og hvilke verdier vi har.

Bombay FR1378

Farger, materialer og hva vi velger å sette frem forteller en historie om oss. Ingenting er feil, det er jo deg og ditt uttrykk! I dette rommet er det harmoni, selv om fargene i seg selv er vågale sammen; tomatrød, matt turkis, en kald blåfarge og okergule gardiner fra Green Apple. En ultramarine blå radio fra Target United, en rottingkurv fra Broste, en palme og et gammelt trillebord malt i fargen Brevann FR1377 skaper en fin historie.

Retro radio fra Ultra Target

Stolene er malt i ulike farger, og kan derfor også ha ulike former og ulikt opphav – akkurat som vi mennesker som skal sitte rundt dette bordet. De røde stolene er malt med fargen Cuba FR1188, og den grønne rottingstolen med S2050-B80G. Bordet er pyntet med matchende Stearinlys fra Herregård, og gulvet har fått et behagelig vegg-til vegg-teppe i sisal. De kalde og varme fargene, og materialene snakker sammen i en rytme gjennom rommet. Scenen er klar; og åpen for historiene og menneskene som skal fylle den!