Bringebær panna cotta - Kimono FR1161

.

Har du lyst til å imponere? Da bør du teste ut denne panna cottaen. Den er lett å tilberede, smaker godt — og ser herlig innbydende ut.

En deilig dessert setter virkelig prikken over i'en etter en god middag. Hva er vel da bedre enn å runde av med en frisk og fargerik dessert som gjør hele måltidet komplett. Denne bringebær panna cottaen er lett å lage, og passer til alle anledninger. I all sin enkelthet er den både velsmakende og et lekkert syn for øyet.

Med denne desserten er det lett å imponere gjestene

Dette trenger du:

5 dl fløte
½ vaniljestang
2 stk gelatinplater
100 g sukker
100 g frosne bringebær

Slik gjør du:
Kjør tinte bær forsiktig med en stavmikser eller lingnende. Passér sausen så alle kjerner blir borte. Ha fløte og sukker i en kjele. Del og skrap ut frøene fra vaniljestangen og ha det i kjelen sammen med fløte og sukker. Kok opp, og ta til side, tilsett gelatin og la blandingen kjøles ned. Smak til med bringebær, sil og hell i glass. Glassene settes i kjøleskap i ca 4 timer, pynt med bær og det du har lyst på.

Kimono FR1161 og Tutu FR2521