fiskebensparkett

Tid for hjem produkter

Vi elsker programmet "Tid for hjem" som fremmer farger i norske hjem.

Den blå stuen

Det var lekre fargekombinasjoner når teamet i "Tid for hjem" skulle pusse opp en eldre stue. Hele rommet fikk en dyp behagelige blåtone på tak, vegger og vinduskarmer. Ved å bruke ulik glansgrad på lister og tak/vegg kan du skape en fargeforskjell men bruke samme farge. Med høyere glansgrad blir fargen sterkere og klarere på listene, men veggen fortsatt er matt. For å beholde lyset i rommet er det brukt et klassisk lyst parkettgulv med eksklusivt uttrykk som løfterrommet.
tid for hjem

Fiskebensparkett

I "Tid for hjem"-programmet 14. januar 2020 hadde teamet en stor oppussingsoppgave i en eldre villa. Målet var å få en moderne og bruksvennlig bolig med innslag fra det tidligere interiøret. De valgte fiskebensparkett med en børstet hvit overflate - Saga Herringbone Parkett.
tid for hjem

Parkettgulv

Naturlig og autentisk er ordene vi bruker på parkett, ta naturen inn i rommet. Gulvet har store variasjoner i overflatebehandlinger, innfarginger og mønster. I dette rommet har Tid for hjem valgt et elegant 1-stavs parkett med naturlig og varm farge.
tid for hjem kjøkken