fiskebensparkett

Tid for hjem produkter

Vi elsker programmet "Tid for hjem" som fremmer farger i norske hjem.

Den blå stuen

Det var lekre fargekombinasjoner når teamet i "Tid for hjem" skulle pusse opp en eldre stue. Hele rommet fikk en dyp behagelige blåtone på tak, vegger og vinduskarmer. Ved å bruke ulik glansgrad på lister og tak/vegg kan du skape en fargeforskjell men bruke samme farge. Med høyere glansgrad blir fargen sterkere og klarere på listene, men veggen fortsatt er matt. For å beholde lyset i rommet er det brukt et klassisk lyst parkettgulv med eksklusivt uttrykk som løfterrommet.
tid for hjem

Fiskebensparkett

I "Tid for hjem"-programmet 14. januar 2020 hadde teamet en stor oppussingsoppgave i en eldre villa. Målet var å få en moderne og bruksvennlig bolig med innslag fra det tidligere interiøret. De valgte fiskebensparkett med en børstet hvit overflate - Saga Herringbone Parkett.
tid for hjem

Lunt kjøkken

Dette lekre kjøkkenet ble resultatet i "Tid for hjem" 28. januar 2020, hvor de pusset opp et rekkehus. Her har de valgt lune og varme toner som gir en innbydende og moderne fargepalett til kjøkkenet. Veggene hadde gammel strukturtapet, men med hjelp av Lady Minerals Revive som forvandler ujevne underlag til slettvegg ble det et lekkert ferdig resultat.
tid for hjem kjøkken

Parkettgulv

Naturlig og autentisk er ordene vi bruker på parkett, ta naturen inn i rommet. Gulvet har store variasjoner i overflatebehandlinger, innfarginger og mønster. I dette rommet har Tid for hjem valgt et elegant 1-stavs parkett med naturlig og varm farge.
tid for hjem kjøkken