farger interiør

Farger på interiør

Vi tenker ofte på farger når vi pusser opp hjemme, men glemmer at interiøret også har en stor påvirkning på den stilen du ønsker å skape. Puter, tepper eller vaser kan fort endre rommets inntrykk ved små endringer.

Kontrastfarger

Tenk på helheten før du velger interiøret i rommet, bruk veggfargen som utganspunkt og dra det over i detaljene. Den sterke oransje fargen Ekvator får frem varmen i rommet, som gjør at den lyse sofaen blir en kontrast. Når du jobber med kulørte farger, pass på at noen områder dempes med roliger nynaser, så det blir en balanse mellom veggfargen og interiøret. 

farger interiør

Naturlige elementer

Det nye året byr på en naturlig fargepalett, hvor vi lener oss mot varme jordfarger og de vakre elementene fra naturen. Fargene speiler overgangen mellom ute og inne som ikke dominerer like mye. De flyter mer sammen og skaper en lun atmosfære. Fargepalletten med grønnfarger mot de duse gulnyansene er en perfekt kombinasjon med innslag av hvitt som lyser opp rommet. For å skape helheten finner du frem interiørdetaljer i samme farger men med andre strukturer eller materialer som glass, kobber eller tre.

naturlige farger