geometriske mønstre tapet

Geometriske mønstre

Geometriske mønstre er veldig gøy! Det gir en spennende og litt annerledes effekt i rommet. Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer.

Tidløs

Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene. Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Med geometri kan du skape moderne rom med tøffe detaljer. Denne tapeten har en nøytral farge kombinert med små detaljer i mønsteret som skaper en tidløs og spennende bakteppe på veggen.

Tapet
tapet trekanter beige

Stilrent

En hyllest til skjønnheten og elegansen i art deco-perioden på 1920-tallet, med mønstre i elegante farger. Tapeten gir en sofistikert overfalte, her har vi hentet ut fargen i linjene og fremhevet den sterke orangefargen på interiøret. 

geometrisk mønster

Elegant

Så enkelt, men absolutt vakkert. Grafisk tapet skaper liv og løft til rommet, her kan du med stort hell tapetsere alle fire veggene. Denne lekre tapeten gir en eleganske og unik stil rommet.

Tapet
tapet geometriske mønstre