Beige gardiner i stue

Gardiner til hjemmet

Når du skal planlegge gardiner, er det mange hensyn å ta. Er det varmeovner, innsyn fra naboer og vei rett utenfor? Eller kommer solen inn altfor tidlig of forstyrrer søvnen?

Gardiner gjør rommet mer sofistikert og danner en fin ramme mellom miljøet ute og inne. De demper romklang og gir et mykere preg. Uttrykket og stemningen du får ved å velge gardiner i et rom er mange, så utfordringen blir å ta det rette valget. I stoff, stil og behov. 

Blomstrete

Gardiner gjør rommet mer sofistikert og danner en fin ramme mellom miljøet ute og inne. De demper romklang og gir et mykere preg. Uttrykket og stemningen du får ved å velge gardiner i et rom er mange, så utfordringen blir å ta det rette valget.
Blomstrete gardiner

Demper støy

Gardiner har en god nyttefunksjon ved at de demper trekk fra vinduet, og med gardiner fra tak til gulv får du lekre vinduer samtidig som de demper romklangen. Har du gardiner som er foret, vil det løse problemet med romklangen enda ytterligere.
Soverom med blå og rosa gardiner

Stue

Gardin Glynn col 214 er festet på skinne i taket. Ved å feste gardinene høyt oppe, får man en illusjon om at takhøyden er høyere.
Gule gardiner i stue

Liftgardin

Liftgardiner er gardiner i svært høy kvalitet med vakre detaljer og flotte tekstiler, som kan tilpasses et hvert rom. Sett sammen dine egne, unike gardiner ut fra en bred kolleksjon av eksklusive vev og ulike modeller. Lystette eller transparente, ensfarget eller mønster - valget er ditt.
Grå lifgardin

Stasjonær gardin

I mange rom er det panelovner eller andre elementer som setter hindre for god plassering og bruk av gardiner. Løsningen kan være en stasjonær gardin som myker opp og gir farge til rommet. Moderne boliger har ofte vegger i betong, harde overflater og mindre bruk av tekstiler i tepper og møbler. Ved å tilføre gardiner, dempes også noe av resonansen i rommet og det blir mindre støy og ekko.
Soverom med gule gardiner