art deco

Art Deco

Art deco er en stilretning som går helt tilbake til 1920-tallet som representerte velstand og eleganse. Du finner stramme linjer, geometriske former og luksuriøse materialer på interiøret.

Geometrisk mønster

Art Deco stil har ofte moderne former med strømlinjer og repetisjon av elementer i rommet. De geometriske mønstrene kommer i lekre farger på tapeter som gjentas på tekstiler eller interiøret. Tapeten er fra Storeys nyheter høst 2020, en lekker kolleksjon med geometriske mønstre og kulørte farger- Daimon.

Tapet

Glass og speil

De elegante linjene og glassmaterialet i interiøret er med på å få frem det glamorøse. Dra frem de dype fargene som går igjen i tapeten på veggen. Vi ser en stor variasjon av lysestaker, vaser og andre detaljer i denne stilretningen.

Dempe sort

Få frem glamouren ved bruk av mørke og dype farger på veggen. Typiske materialer på interiøret er velur, glass, marmor, messing og speil i lekre formasjoner. Vi har valgt å fremheve stolen med den lekre gulfargen i velur. Tips: finn fargene du fremhever i kunst eller andre detaljer i rommet.

Detaljer

De mørke fargene i kombinasjon med et hint av gull gir dybde og egen spenning. Interiøret er ofte det som kan sette det eksklusive preget. Speil og glass er også elementer som går igjen fra den overdådige stilen.

Elegant og luksuriøst

Buer og ornamenter er typiske elementer for Art deco stilen, vi elsker den lekre tapeten i duse farger som er et eget kunstverk på veggen. Stilen er også kjent for sterke farger i kombinasjon med gulldetaljer og velur. Her har vi tatt frem en dyp grønnfarger på sofaen som "popper" ut fra veggen.

Former og materialer

Har du en fremtredende tapet og usikker på hva du kan pryde veggen med ? Sett et speil med rund former som kan erstatte behovet for kunst eller interiør. Husk Art deco stilen er også morsom og leken.