Tapet med grønne blader

Tapeter i årets farge 2019

Grønt gjør noe med oss. Det er beroligende, avslappende, og skaper harmoni i rommet. Grønt er derfor en god farge å omgi seg med. Årets farge 2019 er også kåret til grønt av Fargerike og her viser vi et utvalg av våre grønne tapeter.

Naturfarger som grønt egner seg godt til bruk i interiøret, og passer i alle rom i huset. Skap grønne gleder i ditt hjem med tapet. Vi viser deg 8 tapeter i forskjellige stiler, og alle i grønt.

Geometrisk mønster

Dekorér tomme vegger med tapet bestående av geometriske mønstre som skaper dybde i rommet. Enkle, men spennende linjer som skaper et moderne uttrykk. Tapeten heter Titanium fra Storeys.
Grønn tapet med geometrisk mønster

Dus grønn

Kle veggene med den gode følelsen og finn ro. Og roen får du garantert med lette grønne fjær som svever gjennom rommet, passer godt til soverommet. Tapeten heter Four Seasons fra Storeys.
tapet-blader-grønn-storeys

Romantisk mønster

Romantiske blomster tapeter er en klassiker for å skape stemningsfulle rom. Romantisk og søtt med rosa blomster på grønn bakgrunn, her er følelsen av sommer og romantikk i luften, hele året.
tapet-blomster-colourful-living

Tropisk trend

Det tropiske tapetet med store grønne palmeblader fra Kwai fra Borge, får oss til å lengte til varmere og lysere tider, og er en friskt pust som virkelig synes i rommet. Skap en leken og frodig oase i ditt eget hjem.
tapet-kwai-blader

Organiske mønstre

Med tapet kan du hente hjem inspirasjon og minner fra din siste reise og dra andre mønstre og farger for å skape ditt hjem. En tapet med delikat farge og organisk mønster som gir en lekker eleganse til rommet.
Orientalsk grønn tapet til stue

Veggmaleri

Nå kan du ha tapeter med veggmaleri som dekor på store flotte flater. Heldekkende naturtapeter skaper en helt spesiell vakker dybde og dimensjon i rommet. Fargespillet og mønsteret i tapetet fra kolleksjonen Natural Forrest fra Storeys, skaper en myk og behagelig stemning som bringer naturen inn i hjemmet.
tapet-veggmaleri-italiensk-landskap

Ensfarget

Ønsker du det enda roligere eller rent velger du en ensfarget tapet. Du skaper en jevn og fin farge på veggene og rommet får et mykt og tidløst uttrykk med sin ensfargede ro.
tapet-mørkgrønn-pigment

Striper

Striper er tidløst og skaper et spennende hjem. De er like populære enten de er horisontale, vertikale, stramme eller udefinerbare — striper er aldri feil. Bruk vannrette striper om du vil at rommet skal virke bredere, eller loddrette striper hvis du ønsker at rommet skal virke høyere. Tapetet fra kolleksjonen Saffiano fra Storeys, skaper et elegant preg i rommet med sine vannrette blågrønne striper.
tapet-striper-saffiano-storeys