Informasjonskapsler

Fargerike.no bruker informasjonskapsler (cookies), hvor informasjon lagres i en fil på din PC. Informasjon fra din maskin sendes til våre måleverktøy når du åpner nettsiden. Dette er helt standard prosedyre og noe de aller fleste nettsteder gjør.

Fargerike - Netthandel

All informasjon om besøk på fargerike.no logges anonymt. Informasjonen som logges kan ikke spores tilbake til noen enkelt­person. Hensikten med informasjonen er å verdiøke nettstedet Fargerike.no og å tilby en mer brukervennlig løsning for våre brukere.
Trafikken på Fargerike.no måles med Google Analytics / Google Tag manager.

Facebook

Vi bruker en funksjon fra Facebook som gjør at vi kan måle hvor våre besøkende går på våre nettsider. Vi kan igjen bruke denne informasjonen til å lage målgrupper i Facebook sitt annonseverktøy for å gi relevant informasjon, tilbud og lignende til segmenter som vi setter opp. All informasjon er anonym så vi kan ikke identifisere noen besøkende.

Hotjar

Dette er et analyseverktøy vi bruker for å identifisere og forbedre svakheter ved våre nettsider. Vi kan for eksempel se hvor mye gjennomsnittet av besøkende våre ser av en side, finne ut hvor brukere oftest forsvinner, se hva de gjør inne på nettsiden, etc. All informasjon er anonym så vi kan ikke identifisere noen besøkende.

Vi gjør oppmerksom på at du kan slette informasjonskapsler ved å følge instruksjonene for sletting av informasjonskapsler i din nettleser.


Se noen eksempler her:
Microsoft Internet Explorer
Firefox
Google Chrome
Safari mobile enheter
Safari Mac