Harmonisk helhet med tepper

.

Stille, mykt og renslig med tepper. Vegg-til-veggtepper har fått en aldri så liten renessanse, og et vakkert teppe binder rommet sammen og skaper helhet i interiøret.

Et teppe kan virkelig løfte helheten i et rom. Heldekkende tepper er forlokkende varmt og behagelig når det er surt og kaldt ute, og skaper en lun og hyggelig atmosfære i rommet. Et rom med teppe vil alltid føles mykere og varmere enn et rom uten, og ingenting er vel bedre enn å kunne tråkke ned på et varmt og mykt teppe i den kalde årstiden. Med et heldekkende teppe kan du skape et varmt og harmonisk interiør med det lille ekstra som løfter stemningen i rommet.

Milano, 078

Heldekkende tepper skaper raskt store endringer i rommet, og er svært enkle å legge selv. Tepper fås i alle slags farger, materialer og stiler og er enkelt å matche med farger på vegger og møbler du har fra før. Et vakkert teppe binder rommet sammen og skaper helhet i interiøret. Ønsker du mønster på gulvet, eller mønster på veggen? Eller kanskje begge deler. Våre interiøreksperter kan hjelpe deg med å finne riktig teppe til ditt bruk, samt hjelpe til med fargepaletten i ditt rom for å finne den perfekte fargen på ditt nye teppe.

Soft Touch, 020 Lys Beige

Vegg-til-vegg tepper er for full fart tilbake i de norske hjem. Det er stilig, og det er praktisk. Kanskje er det behov for å dempe lyden i et rom, eller skape et lunere gulv hvor det er litt gulvkaldt? Teppefliser gjør monteringen til en lek. De er slitesterke og passer godt til rom med mye aktivitet. Flisene er enkle å transportere og leggingen gjøres så raskt at du har nytt rom i løpet av en dag. Match gjerne små detaljer som gardiner, lamper, eller små møbler med teppet. Enten via farger eller mønster i teppet, det skaper spennende rom.

Status Teppeflis

Tepper er ikke bare det mest behagelige gulvet du kan velge, det er også det beste alternativet for støvallergikere. Våre butikker har tepper som er ekstra allergivennlige og gir et bedre inneklima enn harde gulv. Når teppet holder på støvet unngår man at det virvler i luften og blir pustet inn, og med en unik garnstruktur som gjør teppet flekkavvisende er det enkelt å holde det pent. Perfekt både til stuen, og soverommet til liten og stor. Hva med matchende tapet og tekstiler til det nye gulvteppet?

Soft Touch, 010 Off White

Et flott gulvteppe setter prikken over i'en i et interiør, enten du ønsker en frisk farge på barnerommet, eller et rolig ensfarget preg i dempede toner i stuen. Et langhåret teppe er ofte mykere å gå på, og et korthåret teppe et enklere å støvsuge. Skal du legge teppe i trappen, bør du gå for et teppe som er sklisikkert. Det er like mange valgmuligheter innen heldekkende tepper, som det er med andre gulv — og våre interiøreksperter vil hjelpe deg med dine valg. Finn din nærmeste Fargerike-butikk her.

Ny gulvkatalog for 2018. Les også i vår gulvkatalog for enda flere tepper og mange typer gulv. Bla i katalogen under. Se vår gulvkatalog her, eller få katalogen levert rett hjem i postkassen her, valget er ditt!