Gulv

.

Alle gulv har sine gode kvaliteter og egenskaper. Vi forklarer forskjellene slik at du best kan velge underlag etter ditt behov. Noen gulv skal tåle melkeglass som sklir ut av hendene, knotter fra skitne fotballsko, sene kvelder med høye hæler – mens andre er mer komfortable med myke tøfler og et tempo som gir herskapelig treverk ro til å bli verdsatt. Finn din favoritt!

Parkett
Gulvet som eldes med verdighet. Liker du at gulvet endrer form ved bruk, utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset - da har du truffet blink. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Den mer eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut og gir et stilrent uttrykk. I den klassiske trestavsparketten er tre staver satt sammen til ett bord noe som gir variasjon og nyanser.
 

Ådnøy Parkett

 

Laminat
Tenk holdbart, tenk slitesterkt og stilig. Slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn med skoene på uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for småbarnsfamilier hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Med klikksystemet kan du enkelt legge det selv, og det har en mengde spennende muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake!
 

Moskus XL

 

Vinyl på rull
At vinyl på rull er gammeldags?! Tenk igjen! Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre - hva med et blått og flott kjøkkengulv? Vinyl på rull er perfekt på kjøkken fordi det er et produkt som ikke trekker til seg vann og det er enkelt å holde rent. Til mindre rom kan du gjøre leggejobben selv, men til store flater anbefaler vi fagfolk. Visste du at Fargerike har et av Norges beste utvalg på vinyl? 
 

Vinyl på rull

 

Vegg-til-vegg
Vegg-til-veggtepper er på full vei tilbake i trendbildet, og med ny teknologi trenger du ikke tenke på at tepper samler støv og gir dårlig inneklima - nå er teppe et like godt alternativ som harde gulv, bare mye mykere å gå på. Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen og sette beina på et lunt, varmt teppekledd gulv. I tillegg gjør det noe med akustikken. Kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Vegg-til-veggtepper har fått en ny vår med nanoteknologi som gjør at det bare er å tørke av med en fuktig klut dersom du skulle søle noe. Flekkene vil ikke feste seg, og Smartstrand-systemet gjør det enkelt å holde rent.

Smartstrand Lounge

 

Noen av våre leverandører

Tarkett
Tarkett er en av Fargerikes største leverandører på gulv, og leverer alt fra parkett til vinyl. http://www.tarkett.no/

Gerflor
Gerflor er størst på vinyl i Norge, og leverer spennende kolleksjoner av høy kvalitet, både for oppholdsrom og våtrom. http://www.gerflor.no/

RBI
RBI leverer SAGA Parkett-kolleksjonen til oss. I tillegg til mange tradisjonelle 3-stavs parketter finnes det nå også et bredt utvalg i 1-stavs gulv. http://sagaparkett.no

Gulvex
Gulvex er store på avpassede tepper i Norge, og leverer et spennende utvalg til Fargerike. http://www.gulvex.no/

Danfloor
Leverer vegg-til-vegg tepper i et stort og bredt utvalg til Fargerike. http://danfloor.no/

Les mer om Årets Gulv 2018