Trestjerner Gulvrens

.

Innendørs rens til fjerning av såpe og bonevoks. Anvendes før sliping og påføring av gulvbehandlingsprodukter. Produktet egner seg også godt som rengjøring av andre flater som vegger og tak før flatene skal males eller lakkeres.

Trestjerner Gulvrens er et spesialutviklet rensemiddel som fjerner bonevoks, såperester og andre urenheter på en effektiv måte. Blir ikke disse stoffene fjernet før sliping og lakkering, risikerer man å slipe bonevoksen og såperestene ned i porene eller i skjøtene på parketten. Resultatet blir at lakken flasser av. Dette gjelder også for ny, fabrikklakkert parkett, for å fjerne eventuelle vokser, polish og lignende. Trestjerner Gulvrens har en frisk duft, og er svakt parfymert.

Trestjerner Gulvrens

Pris: 1,0 liter: 128,-

 

Bruksområder: Trestjerner Gulvrens benyttes til rensing av ubehandlede, lakkerte og malte flater før ny behandling.

Bruk: Påføres med klut, mopp eller svamp. Trestjerner Gulvrens blandes med vann i forholdet 1 del Trestjerner Gulvrens til 10 deler vann. Ubehandlet eik, eller eikeparkett hvor lakkfilmen er skadet eller slipt ned til bart tre, renses med Trestjerner Gulvrens i forholdet 1 del Trestjerner Gulvrens til 20 deler vann. Sterkere blanding må unngås da dette kan føre til misfarging av eiketreet. Blandingen påføres flaten med en ren klut og bearbeides med skrubb. Gjenta behandlingen en gang til. Tørk deretter flaten med en klut vridd opp i rent, lunkent vann.