Laminatgulv

.

Tenk holdbart, slitesterk og stilig - slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn med sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skjer.

Med klikksystemet kan du enkelt legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake! Våre gulv har planker i flere forskjellige størrelser, tykkelser og lengder. Med andre ord; noe for enhver smak og anledning. Ta en titt på vårt utvalg av laminatgulv, du finner garantert noe som passer.

 

Moskus 8

Enstavs- og trestavslaminat med naturtro overflater og tidsriktige dekor. Moskus 8 er en rimeligere modell, og et godt alternativ til rom som er i lite bruk. Gulvet er glattere og har mindre struktur enn søstermodellene. Den har G5 klikksystem, er 8 mm tykk og finnes 7 design.

Laminatgulv Moskus 8

Moskus 8, Brun Eik:

Moskus 8, Brun Eik

Moskus 8, Grå Eik:

Moskus 8, Grå Eik

Moskus 8, Gråtonet Eik:

Moskus 8, Gråtonet Eik

 

Moskus 12

Moskus 12 er gulvet for deg som har høye krav til design, kvalitet og slitestyrke. Nydelige enstavsoverflater som tåler de hardeste påkjenninger. Med v-fas på alle sider får Moskus 12 karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. Moskus 12 har en tykkelse på 12 mm, har klikksystemet G5, og finnes i 6 forskjellige design.

Laminatgulv Moskus 12

Moskus 12, Beige Eik:

Moskus 12, Beige Eik

Moskus 12, Hvit Eik:

Moskus 12, Hvit Eik

Moskus 12, Lysgrå Eik:

Moskus 12, Lysgrå Eik

Moskus 12, Sølvskjær Eik:

Moskus 12, Sølvskjær Eik

Moskus 12, Svart Eik:

Moskus 12, Svart Eik

Moskus 12, Titan Eik:

Moskus 12, Titan Eik

 

Moskus XL

Moskus XL er gulvet med ekstra brede bord, og med en fantastisk overflate som utstråler lunhet og komfort. Det fremstår like elegant og naturlig som tregulv, og er like behagelig å gå på som heltre. Den pregede, matte overflaten gir Moskus XL en autentisk struktur samtidig som du beholder laminatgulvets slitestyrke. Dette er laminatgulv perfeksjonert. Moskus XL finnes i en- og trestavs, med G5 klikksystem,10 mm tykk, og er å få i tre forskjellige farger.

Laminatgulv Moskus XL fra Fargerike

Moskus XL, Lys Beige Eik:

Moskus XL, Lys Beige Eik

Moskus XL, Tonet Hvit Eik:

Moskus XL, Tonet Hvit Eik

 

Impressive Ultra

Quick-Step Impressive Ultra er en samling laminatgulv som ser og føles utrolig naturlige. Plankenes autentiske trekorn er for eksempel perfekt reflektert også i gulvets skjøter. Takket være et unikt vannavstøtende «HydroSeal»-belegg, er Impressive-Ultra-laminatet ikke bare vakkert, det er også det mest vannbestandige laminatgulvet som noensinne er produsert. 8 design i 12 mm tykkelse, med klikksystemet UniClic.

Laminatgult Quick-Step Imressive ultra fra Fargerike

Impressive Ultra, Classic Oak Beige:

Impressive Ultra, Classic Oak Beige

Impressive Ultra, Classic Oak Brown:

Impressive Ultra, Classic Oak Brown

Impressive Ultra, Classic Oak Natural:

Impressive Ultra, Classic Oak Natural

Impressive Ultra, Sawcut Oak Grey:

Impressive Ultra, Sawcut Oak Grey

Impressive Ultra, Soft Oak Beige:

Impressive Ultra, Soft Oak Beige