Gulvet hvor stillhet står i fokus

.

Demp trinnlyden i rommet og opplev mindre støy. TopSilence Design klikkvinyl er et utmerket valg av gulv i rom hvor det er mye romklang og hvor du ønsker at stillheten står i fokus! Med enkle klikk kan du raskt endre atmosfæren i rommet til det bedre.

TopSilence Design Klikkvinyl er en kombinasjon av laminat og vinyl med myk overflate. Der hvor laminatgulvet har tre i bunnen, er vinylen i plastikk tvers igjennom, med andre ord - dette gulvet står komfort og stillhet i høysete.

Gode lyddempende egenskaper og naturlig lunhet

TopSilence Design gir god lydisolasjon og demper trinnlyd, mellom etasjer kan dette være en fordel om det er lytt i boligen. Vinylens naturlige lyddempende egenskap gir minimalt med støy i rommet, og demper romklangen – og oppleves derfor mer behagelig å oppholde seg i.

Den høye komforten forbedres ytterligere med baksiden av lyddempende kork. Resultatet er et gulv med unike egenskaper, passende både i krevende hjemmemiljø og letter offentlig miljø.

Gulvet oppleves som mykt og behagelig å gå og leke på, og gir god komfort til føttene, og er et godt valg til blant annet soverom og barnerom.

Gulv med grå klikkvinyl

Et fornuftig valg for dine rom

Gulvets vinyloverflate har en naturlig varmegivende effekt som skaper en lun atmosfære og samtidig gir rommet karakter. TopSilence Design fremstår meget naturtro med detaljrike design og naturlige fargetoner, hvor du kan velge mellom fem vakre design.

TopSilence Design klikkvinyl er enkelt å legge med det populære 5G-klikksystemet, og kan brukes innendørs i alle tørre rom. Her får du et gulv som både er stille, lunt og slitesterkt – et utmerket valg til mange rom i huset.

Ønsker du hjelp til å finne det riktige gulvet som passer dine rom, står våre interiørspesialister klare i våre butikker for å hjelpe deg med dine valg.