Gratis gulvkatalog

.

Visste du at Fargerike har mange 100 ulike typer gulv som kan friske opp ditt hjem? Har du tenkt lenge på at du skal fornye gulvet? Nå kan du bestille en gratis gulvkatalog og få den sendt rett hjem i posten. Her finner du masse inspirasjon og veiledning om hvilket gulv som passer hjemme hos deg.

Klikk her for å bestille din egen gratis gulvkatalog rett hjem!

Gulvkatalogen viser deg vårt store mangfold av variasjoner i de ulike gulvtypene. Du kan velge mellom parkett, laminat, tepper, vinyl eller utegulv til hagen. Katalogen er organisert slik at det skal være enklest mulig for deg å ta det riktige valget. 

Hos oss er ikke bare gulvet et gulv. I Fargerike er vi opptatt av helheten og at rommet skal ha en rød tråd som passer ditt hjem.

Hva skal du velge?

Det er en stor beslutning å velge gulv i et rom. Vi ønsker med denne katalogen å veilede deg frem til riktig materiale, farge og design. Ulike rom har ulike krav, alt fra slitestyrke, vedlikehold, fukt, varmeisolasjon eller lyddemping. Alle våre gulv er merket med symbol eller med egenskaper som viser deg hvilke kriterier gulvet er godkjent for. 

Gulvet er også den flaten i boligen som slites mest. Derfor stiller vi høye krav til gulvet. Og alle rom i en bolig har sin egen kravspesifikasjon. I entréen, på kjøkkenet og på baderommet bør gulvmaterialet tåle å komme i kontakt med vann. På soverommet bør det være godt å svinge de nakne beina ut av sengen, også en kjølig vintermorgen.

Bor det en hund i huset, bør gulvene tåle riping fra klørne. Alle gulvmaterialer er gode til sine egnede bruksområder. I denne katalogen leder vi deg gjennom de ulike typene og viser deg veien til riktige gulv for ditt hjem. 

Ny gulvkatalog for 2018

Se i vår gulvkatalog her for enda flere tepper og mange typer gulv, eller få katalogen levert rett hjem i postkassen, valget er ditt!