Gi rommet et elegant løft med naturlig parkett

.

Lyefjell er en parkett der naturen har vært designer. Overflaten er hardvoksoljet, og det vakre naturlige spillet med kvister og struktur gjør dette til et førstevalg for den stilsikre.

Denne vakre parketten er full av trærnes egne historier, som har en god balanse mellom moderne renhet og myke linjer. Her er det rikelig med naturlig spill fra kvistmerker og strukturer. Gulvet er preget av godt håndverk av høy kvalitet, og Lyefjell parkett er et vakkert og autentisk hardvoksoljet gulv som gir rommet et elegant løft!

Parkettgulv

Med riktig gulvunderlag får du et varmere og mer komfortabelt gulv. Vi viser deg hvordan du legger gulvunderlaget og parkettgulvet selv.

En bit av naturen inn i ditt hjem

Parkett er rent tre, som er lunt og godt å gå på – og er gulv som eldes med verdighet. Lyefjell parkett er designet av Fargerike, og fås i to fargevarianter. I fargen Grå Eik får strukturen et slør av grå patinering som vasker ut noe av spillet i gulvets natur og gir et mer samlende uttrykk, og blir et vakkert rolig lerret for interiøret.

Parkett i grå eik

I fargen Tonet Eik får dette vakre gulvet utfolde seg til det fulle. Sorte og brune kvistmerker gir Lyefjell en levende dybde og vakker kontrast slik bare et ekte tregulv kan.

Parkett i Tonet Eik

Uansett hvilken farge du velger, vil de lekre plankene bringer naturen inn i rommet med sitt eksklusive uttrykk. Her får du et gulv av god kvalitet i vakkert design til en bra pris. Ønsker du hjelp til å finne riktig gulv til dine rom, står våre interiørspesialister klare i våre butikker for å hjelpe deg med dine valg.