Fjordheim Teppe

.

Trendy design som passer like godt i en stue som i et soverom. Skap lune innbydende rom med et mykt og deilig gulvteppe.

Unike tepper med utstanset mønster. Designet gir liv til teppet i form av at mønsteret er i forskjellige høydenivå. Teppene er laget av 100% Polyamid, er meget slitesterke og enkle å rengjøre. Fås som vegg-til-vegg-teppe eller i skreddersøm med valgfri kanting.

Fjordheim teppe i fargen brun, blå pute på gulvet

Med teppe på gulvet gjør du føttene fornøyde, og samtidig skaper lune rom med dempet akustikk. I tillegg til vegg-til-vegg kan teppet også lages på mål, og er ypperlig som salongteppe. Fjordheim er designet for Fargerike og fås kun i våre Fargerike-butikker. Gulvteppet har spennende grafisk design i 8 elegante farger:

010 - Off-white
025 - Beige
050 - Brown
068 - Dark Petrol
074 - Grey
082 - Light Blue
090 - Bordeaux
092 – Terracotta

Fjordheim teppe i 8 forskjellige farger

Gulvteppet fås også i designet Elverøy. To vakre design som passer like godt i en stue som i et soverom. Begge mønsterdesign fås i samme utvalg av farger. Ved å velge teppe, gir du rommet noe dekorativt, samtidig som du skaper en lun atmosfære og gir rommet karakter. I tillegg gjør det noe med akustikken, kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Et rom med gulvteppe gir en bedre romklang, og er derfor mer behagelig å oppholde seg i. Det demper trinnlyd i rommet, og også mellom etasjer. Våre to design i denne serien er et godt alternativ til akkurat dette.

Stue med blåmalte vegger, brunt Fjordheim-teppe og blå sofa

  • Pris: 498,- pr m²
  • Rullbredde: 4 m
  • Total høyde: 8 mm
  • Luv høyde: 7/5 mm
  • Lengde/lm: 25 m
  • Luv innhold: 100% Polyamid
  • Luv vekt: 1100g/m²