Årets Gulv 2018

.

Å ta en beslutning om hvilket gulv du skal ha, kan være vanskelig. Vi hjelper deg å velge riktig materiale og farge for ditt hjem. Vi kjenner behovene til folk i ulike livsfaser. Mulighetene er mange og begrensningene er få.

Det handler om det som er ekte, autentisk og sjelfullt. Det handler om levd liv – med sine furer og linjer, det handler om kvist og struktur, årringer og fargespill – om å være der du er, uansett hvor du er i livet. Det handler om godfølelsen når du går over gulvet. Her kan du se vårt store mangfold av gulvtyper, enten du er interessert i parkett, laminat, tepper, vinyl eller utegulv.

Parkett. Gulvet som eldes med verdighet. Liker du at gulvet utvikler sjel og vokser i takt med både deg og huset – da har du truffet blink. Parkett er rent tre, lunt og godt, og siden ingen trær er like blir heller ingen gulv helt like. Den mer eksklusive enstavsparketten har hele deler av treet skåret ut, og gir et stilrent uttrykk. I den klassiske trestavsparketten er tre staver satt sammen til ett bord, og gir variasjon og nyanser.

Ådnøy Parkett

Laminat. Tenk holdbart, tenk slitesterk og stilig. Slik er dagens laminat. Her kan du leke, søle og gå inn på sko uten å bekymre deg for riper eller hakk. Det perfekte gulv for en småbarnsfamilie, hvor aktivitetsnivået er høyt og det er mye som skal utforskes. Med klikksystemet kan du legge det selv, og det har enorme muligheter med utseende og finish. Her er det bare å velge og vrake!

Moskus 12, laminat gulv

Klikkvinyl har skutt opp som en rakett i markedet. Siden det tåler fuktighet er det perfekt i gangen, hvor støvler og dryppende jakker parkeres. Klikkvinyl er så tynt at det er enkelt å legge på toppen av et eksisterende gulv, det oppleves varmt å gå på og gir en god romfølelse. Her trenger du heller ikke fagfolk for å få gulvet på plass.

Livyn Klikkvinyl

Vinyl på rull. At vinyl på rull er gammeldags? Tenk igjen! Her kan du velge og vrake i spreke farger og livlige mønstre. Hva med et blått, årets farge 2018, på kjøkkengulvet? Vinyl på rull er perfekt på kjøkken, siden det er et produkt som ikke trekker til seg vann og det er enkelt å holde rent. Til mindre rom kan du gjøre leggejobben selv, men til store flater anbefaler vi fagfolk. Her har du gulv til både stue og våtrom.

Texstyle vinyl på rull

Vegg-til-vegg teppe. Få en myk start på dagen. Tenk deg følelsen av å våkne om morgenen, og sette beina på et lunt og varmt, teppekledd gulv. I tillegg gjør det noe med akustikken. Kanskje ingen dum idé der poden sitter og banker med klosser og leker? Vegg-til-vegg-tepper har fått en ny vår, med nanoteknologi som gjør at det bare er å tørke av med en fuktig klut dersom du skulle søle noe. Flekkene vil ikke feste seg, og Smartstrand-systemet gjør det enkelt å holde rent. Hos oss kan du også få laget ditt eget unike Smartstrand salongteppe tilpasset dine ønsker og behov.

Soft Touch vegg-til-vegg teppe

Utegulv. Enten du har en kul liten balkong eller en stor hage, er uteområdet et sted for forlystelse og hverdagsflukt. Grip muligheten der du er til å skape det som passer for deg med praktiske utegulv som er tilnærmet vedlikeholdsfrie. Gulvplater og kunstgress egner seg perfekt til terrasser, balkonger og andre uterom. Gulvplater passer også godt i kjeller, hobbyrom, bod, garasje eller ved et svømmebasseng. Noe av det beste er at dette er gulv som du enkelt kan legge selv uten at du trenger noen form for spesialverktøy.

Bergo utegulv

Gode gulv har en hemmelighet. Du skal gå mange kilometer på gulvet hjemme i løpet av et liv. Derfor er det viktig med gode kvalitetsprodukter. Og én av hemmelighetene bak den gode gulvfølelsen er gulvunderlaget. Vi hjelper deg med å finne riktig underlag til ditt nye gulv.

En gammel trapp kan fort bli ny. Det oppstår selvsagt slitasje med årene, men det betyr ikke at man må kjøpe en helt ny trapp med vanger og trappetrinn. Bruk din eksisterende trapp, som med våre produkter for trappefornyelse ikke bare blir som den en gang var, men enda bedre.

Vi håper du lar deg inspirere av årets katalog og tripper etter å få vise deg vareprøvene vi har i butikkene våre. Her kan du se vår gulvkatalog for 2018!