Se film

Våre mest rustikke gulv er laget av eksklusivt trevirke, spesielt utvalgt på grunn av den livlige variasjonen med karakteristiske kvistmerker. Naturlige detaljer gir gulvet en følelse av hundreårig patina. Treets naturlige variasjoner forsterkes av prosessene våre, som skaper vakre detaljer og gjør hver planke unik.

Varenummer
160120
Farge
Grey MJ3547
Lengde
2200 mm
Bredde
190 mm
Fargetone
Mørk
Klikksystem
5G 2-Lock
Stav
1-stav
Overflatebehandling
Hardvoksolje
Tykkelse
14 mm
Undervarme
Ja
Fas
V-fas på langsider
Slitesjikt
3,5 mm
Tresort
Eik
Antall m2 pr pakke
2,51

Fikk du svar på det du lurte på?

Egenskaper

Heritage parkettgulv fra Tarkett har en naturlig og meget livlig overflate, som er behandlet med Proteco hardvoksolje. Dette gulvet kan slipes ned, oljes eller lakkes flere ganger for å oppnå et vakkert gulv over lang tid. Parkettgulvet oppleves lunt og gir den behagelige varmen som ekte tre utstråler.

Kvalitet

Frem til ganske nylig ble enkelte deler av eikestammen regnet som altfor rustikke som gulvmateriale. I dag er karakteristiske kvister og naturlige fargevariasjoner ettertraktet og populært. Treets naturlige variasjoner forsterkes i Tarkett sine prosesser, noe som gir vakre detaljer og gjør hver planke unik. Heritages naturlige uttrykk og nydelige patina, gir hjemmet et unikt preg. Dette er et gulv for de som liker det rustikke utrykket med mye kvist. Hvert gulv som legges blir unikt, og det ferdige uttrykk kommer først frem når det er komplett lagt med tilhørende lister.

Video

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg