Klikkvinyl der det elegante blandes med enestående kvalitet. Lange bord forsterker det naturtro utseende og den genuine følelsen. Et godt valg når komfort, fuktmotstand, slitestyrke og lydisolasjon er viktig. Enkelt å installere og autentisk finish som er lett å bevare. Tilpasset gulvvarme opp til 27°. Trygg og enkel montering med DropLock 100 klikksystem. Integrert underlag demper lydstøy og korrigerer for mindre ujevnheter. Monteres direkte på gamle gulv uten store/dype fuger. Kan legges flytende opp til 1000m2 (33x33 mtr.) uten behov for ekspansjonsfuger midt i gulvet. Kan også legges sammenhengende gjennom dører inn til andre rom så lenge det totale gulvarealet ikke overstiger 125m2. Skal ikke legges under faste installasjoner. 0, 30mm slitesjikt - Bruksklasse 32.

Varenummer
501301
Farge
Essential Oak Natural
Bredde
225 mm
Lengde
1210 mm
Bruksklasse
Offentlig miljø 32
Fargetone
Naturlig
Klikksystem
Droplock 100TM
Stav
1-stav
Trinnlyd
18 dB
Tykkelse
4,8 mm
Undervarme
Ja
Fas
V-fas på alle sider
Garanti
15 år
Slitesjikt
0,3 mm
Antall m2 pr pakke
2,18
Har underlag
Ja

Fikk du svar på det du lurte på?

Egenskaper

I motsetning til mange andre gulv tåler klikkvinyl mye fuktighet og er derfor lett å holde rent, spesielt på områder med mye trafikk. Essential leveres med integrert underlag som effektivt ytterligere demper lydstøy og korrigerer for mindre ujevnheter i undergulvet. Enkelt å installere og autentisk design med en finish som er lett å bevare – lenge. Klikkløsningen gjør gulvet raskt og enkelt å montere.

Kvalitet

Klikkvinyl består av flere sjikt der toppen er et gjennomsiktig beskyttende lag mot riper, flekker og slitasje, og under ligger selve dekoren. I bunnen ligger stabiliserende og slagfaste sjikt som sørger for at gulvet ligger stabilt og tåler mye. Klikkvinyl er også mykere å gå på enn laminat og egner seg meget bra på gulvvarme. Et gult som tåler mye trafikk og fuktighet, som er perfekt gulv til kjøkken, gang og andre oppholdsrom med mye slitasje.

Andre har også sett på

Våre anbefalinger for deg