Våre vakre korallfarger

.

Korallfarger gir mye energi og fyller oss med optimisme og glede. Ingen andre farger inviterer mer til fest og moro, som vakre og friske korallfarger.

Korallfarger kommer i ulike varianter, fra lakserosa, til fersken og aprikos, og er perfekte hvis du ønsker en glamorøs stemning.

Korallfargen Mystikk FR1455 var en av kandidatene når Årets Farge 2019 skulle velges, og det var ikke lett. Ut fra alle fargene vi omgir oss med, plukket vi ut de 10 viktigste som vi innredet med, før vi kåret en Årets Farge 2019 – som ble Sølvgrønn! Men selv om Mystikk FR1455 ikke ble vinneren, må vi jo vise frem våre vakre energiske korallfarger.

Fargelamell korallfarge

Vis hvem du er, med farger

Vi kommuniserer og viser hvem vi er med farger. De forteller noe om oss. Farger påvirker humøret ubevisst, og korallfargene er utadvendte farger som skaper godt humør, og glade sinn. Når du skal male, er det derfor viktig å tenke over hvordan fargen påvirker deg – ikke bare hvordan den vil se ut på veggen din, eller sammen med sofaen.

Fargelamell korallfarge

Å bruke komplementærfarger sammen med korallfargene skaper kontrast og ny spenning i interiøret. Her kan du spe på med grønt og dyp burgunder med stort hell. Potpurri FR1172 i frisk kombinasjon med grønn sofa. Jammen er det sprekt!

Korallfarget og grønn stue

Den lille fargeklatten

Om du ikke våger å male alle veggene i rommet, kan du male en stol eller andre detaljer først, for en liten energiinnsprøytning i interiøret. Hva med en liten detalj som Stekt Korall FR1121, i et av trappetrinnene? Ofte er en liten fargeklatt i interiøret, det lille som skal til.

Grå trapp med ett trinn i korallfarge

Fargelamell korallfarge

Helhet med ton-i-ton

Å bruke farger ton-i-ton tar utgangspunkt i én enkelt farge, og bruker den fra det lyse med mye hvitt i, til det mørke med mye sort i, dette skaper en rolig harmoni og helhet i interiøret. Dette er helt perfekt for den som ikke får nok av sin favorittfarge. Vår stue er malt i Myk Korall FR1333 på veggene, skapet har fått fargen Lavaglød FR1334. Sammen med resten av interiøret i korallfarger, flyter fargene inn i hverandre og skaper en herlig fargepalett ton-i-ton.

Stue i korallfarger

Fargelamell korallfarge